Η Στέλλα Δημητρίου έζησε το θαύμα! Έγινε μαμά δυο πανέμορφων αγοριών!

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού και ο πολιτικός γάμος, οι δυσκολίες, η κατάψυξη ωαρίων και ο ερχομός των διδύμων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Στέλλα Δημητρίου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, καθώς χθες Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου υποδέχτηκε τα δίδυμα αγοράκια της. 

Το supermodel από την Κύπρο και ο σύζυγός της Δημήτρης Μιχαηλίδης μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να γίνουν γονείς και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους υποδέχτηκαν τους δύο γιους τους και η σχέση τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο!

«Αυτή είναι η τελευταία μου φωτογραφία με κοιλίτσα! Απίστευτο μου φαίνεται ότι αυτό το ταξίδι τελείωσε! Πως πέρασε ο καιρός; Τα συναισθήματα ανάμεικτα… Νιώθω ευγνωμοσύνη, ευλογία, ζω ένα θαύμα αλλά απ´ την άλλη ήμουνα σχεδόν καθημερινά με ένα άγχος να πάνε όλα καλά… να φτάσω μέχρι το τέλος, να μην γεννήσω πρόωρα, να γεννηθούν τα μικρά υγιέστατα…» έγραψε η Στέλλα Δημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες πριν γεννήσει.

 

 

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού και ο πολιτικός γάμος

Η σχέση του μοντέλου με τον αγαπημένο της μετρά αρκετά χρόνια ενώ το καλοκαίρι του 2020 εν μέσω πανδημίας, είχε γίνει και η πρόταση γάμου με τους δυο τους να σχεδιάζουν αρχικά να κάνουν έναν πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2020 και όταν θα τελείωνε η πανδημία να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Τελικά όμως το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο του μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα με τον κορωνοϊό και να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύονται.

Η Στέλλα Δημητρίου φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του επιχειρηματία Δημήτρη Μιχαηλίδη με τον οποίο τη βλέπουμε να δημοσιεύει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στα social media. 

 

 

Η Στέλλα Δημητρίου και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές του Σεπτέμβρη, λίγες εβδομάδες πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια τους.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Με συγκινεί η αγάπη σας! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο πολιτικός μας γάμος έγινε στην γενέτειρα μου πόλη, την Λάρνακα, που τόσο αγαπώ» είχε γράψει για τον γάμο της.

 

 

 

Οι δυσκολίες και η κατάψυξη ωαρίων

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Στέλλα Δημητρίου η διαδικασία για να μείνει έγκυος δεν ήταν εύκολη. Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, μια διαδικασία την οποία όπως λέει είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει κάνει στη ζωή της: «Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη» είχε πει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση. Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα» είχε αποκαλύψει η Στέλλα Δημητρίου στο Happy Day.

Πλέον, η Στέλλα Δημητρίου και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης κρατούν στα χέρια τους τα δίδυμα αγόρια τους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη