Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τσιμιτσέλης–Γερονικολού: Έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο

  30/09/2022 10:29
Τσιμιτσέλης–Γερονικολού: Έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο

Τσιμιτσέλης–Γερονικολού: Έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο

  30/09/2022 10:29

Mετά το ταξίδι τους στο Μπαλί, την έπαθαν και στον Καναδά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Mετά το ταξίδι τους στο Μπαλί, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησαν επισκεφτούν τον Καναδά, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη. Γι’ ακόμα μία φορά, οι βαλίτσες των δύο ηθοποιών χάθηκαν στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρούχα στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Ο Γιάννης Τσιμτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψαν το δυσάρεστο γεγονός μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, δείχνοντας, παράλληλα, στους διαδικτυακούς φίλους τους πώς κοιμήθηκαν. Ένας Έλληνας που ζει στον Καναδά τους υποδέχτηκε κάνοντάς τους δώρο από μια μπλούζα του Ολυμπιακού, την ομάδα που υποστηρίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το δώρο του, λοιπόν, όχι απλώς φάνηκε χρήσιμο αλλά τους έσωσε!

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού στην ανάρτησή της.

Από την άλλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία της συντρόφου του, σημειώνοντας: «Κάθε ταξίδι και μια έκπληξη κάθε ταξίδι να χάνεις για λίγες μέρες τις βαλίτσες!!!Πάλι καλά που ένα φιλαράκι ο @kantziospanagiotis μας έδωσε ρούχα να κυκλοφορούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας