Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Επιδόθηκε η αγωγή Κιμούλη στο ΣΕΗ: «Αυτό που του έκαναν είναι ασυγχώρητο»

  29/06/2022 10:14
Επιδόθηκε η αγωγή Κιμούλη στο ΣΕΗ: «Αυτό που του έκαναν είναι ασυγχώρητο»

Επιδόθηκε η αγωγή Κιμούλη στο ΣΕΗ: «Αυτό που του έκαναν είναι ασυγχώρητο»

  29/06/2022 10:14

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι θύμα συγκυριών – Η νομιμότητα δεν βρίσκεται μέσα από τηλεοπτικές παρεούλες, κλαψουρίζοντας» – Τί λέει ο δικηγόρος του ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Επιδόθηκε η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ από την οποία η πλευρά του ηθοποιού, ζητά ακύρωση της διαγραφής του, 200.000€ για ηθική βλάβη και κάνει λόγο για στοχευμένη καταστροφή του με απώτερο σκοπό την αυτοπροβολή και την δημιουργία καριέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, υποστήριξε ότι στην αγωγή που επιδόθηκε σε βάρος του ΣΕΗ έχουν αναλύσει δέκα σημεία που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Κιμούλης διαγράφηκε άδικα από την ΣΕΗ.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος του ηθοποιού υπογράμμισε ότι ο πελάτης του είναι θύμα αριβισμού και υπήρχε σκοπιμότητα αυτοπροβολής αυτών που προέβησαν στην διαπόμπευσή του.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι θύμα στόχευσης κι αυτοί που τον κατηγορούσαν είχαν πλήρη επίγνωση και σκοπιμότητα να τον καταστρέψουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ο κ. Καπερνάρος συνέχισε με σκληρή γλώσσα, τονίζοντας: «Η νομιμότητα είναι εάν μου έκανε κάποιος κάτι η προσφυγή στα Δικαστήρια και καταγγέλλω το γεγονός. Δεν προσφεύγουμε στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια να κάνουμε «παραπονάκια» και να κλαψουρίζω με ένα παρεάκι στην τηλεόραση για να κάνω «καριερούλα».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές από τον περασμένο Φεβρουάριο αναφορικά με την δήλωση της Ζέτα Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι είχαν συναντηθεί πριν από λίγο καιρό προκειμένου να βρεθεί λύση σε γραφείο δια μεσολαβητού κα να μην οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες, βήμα που τελικά δεν ευοδώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας