Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τι συνέβη στη διαμεσολαβήτρια για εξωδικαστική λύση της υπόθεσης Κιμούλη – Δούκα

  25/06/2022 10:08
Τι συνέβη στη διαμεσολαβήτρια για εξωδικαστική λύση της υπόθεσης Κιμούλη – Δούκα

Τι συνέβη στη διαμεσολαβήτρια για εξωδικαστική λύση της υπόθεσης Κιμούλη – Δούκα

  25/06/2022 10:08

Βασίλης Καπερνάρος: «Θα αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που έχουν κάνει τη σκευωρία της διαγραφής του Γιώρφου Κιμούλη από το ΣΕΗ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πως η συνάντηση ανάμεσα στον πελάτη του και στη Ζέτα Δούκα για εξωδικαστική λύση δεν απέδωσε καρπούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H συνάντηση της Δούκα με τον Κιμούλη ενάμιση χρόνο μετά την καταγγελία της

«Αυτή η συνάντηση στο γραφείο της διαμεσολαβήτριας, επιβάλλεται από τον νόμο. Είναι ένας νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2019 και έκτοτε ισχύει. Επανήλθε για τέτοιο είδους περιπτώσεις, που τα διάδικα μέλη θα συναντηθούν στον διαμεσολαβητή. Έγινε η συνάντηση αυτή εχθές, και ήταν άγονος, άκαρπος. Έγινε πρόταση από την κυρία διαμεσολαβήτρια να πάρουμε θέσεις απέναντι σε αυτό το ζήτημα, εμείς είπαμε από την πλευρά μας ότι έχουν καταστεί γνωστές οι θέσεις μας σε όλο το πανελλήνιο, όχι μόνο στην απέναντι πλευρά, για να μάθουν ότι ο κ. Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τού καταλογίζουν και ότι είχε δίκιο και ότι αδίκως τον έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση» είπε αρχικά ο κ. Καπερνάρος στο «Mega Καλημέρα».

«Η άλλη πλευρά μέχρι χθες δεν είχε εκφράσει τη θέση της, είπαν έπειτα ότι δεν συμφωνούν, και έτσι έληξε το ζήτημα και η διαδικασία της διαμεσολάβησης. Εμείς ζητάμε την αποκατάστασή μας, τη διαφάνεια, και την ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών που δικαιώνουν τον κ. Κιμούλη ότι αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Γι’ αυτό προσφύγαμε στο δικαστήριο μόλις λάβαμε γνώση των βλαπτικών γεγονότων της άλλης πλευράς, για να δικαιωθούμε στα δικαστήρια. Δεν είναι το αρμόζον όταν θίγεσαι μετά από 13 χρόνια να πας σε πρωινές εκπομπές και να κάνεις παραπονάκια. Όταν πρέπει, προσφεύγεις τις αρμόδιες αρχές», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Καταθέσαμε νέα αγωγή για την απόφαση της διαγραφής του Γιώρφου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Θα αποκαλύψουμε και πρόσωπα που έχουν κάνει αυτή τη σκευωρία», κατέληξε ο Βασίλης Καπερνάρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας