Η σύζυγος και ο γιος του Φιλιππίδη του ευχήθηκαν: «Καλή δύναμη & Χρόνια πολλά»

Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη– Η Ελπίδα Νίνου και ο γιος του ευχήθηκαν στον ηθοποιό… με τον αγαπημένο του καφέ - Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα 29/06 με την κατάθεση της τρίτης μηνύτριας, η οποία κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού το καλοκαίρι του 2014.

Στη διπλανή αίθουσα διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο σχετικά με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Κωνσταντίνου Κούντρια. Όλοι οι ηθοποιοί λοιπόν που βρίσκονται στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν ψυχολογικά τα θύματα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετέβησαν στη διπλανή αίθουσα, εκτός από την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό».

Η Μαριάννα Τουμασάτου έμεινε εκτός της αίθουσας, καθώς τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας και έτσι η ηθοποιός δεν χώρεσε να μπει στον χώρο.

Σήμερα, 29/6 είναι των Αποστόλων Παύλων, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει την ονομαστική του εορτή. Η Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης Φιλιππίδης βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, του αγόρασαν τον αγαπημένο του καφέ και του ευχήθηκαν «καλή δύναμη» στη συνέχεια της δίκης, εκτός από «χρόνια πολλά».

Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, με το άτομο που επέλεξε ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα-καθώς το δικαιούται από τον νόμο- να είναι ο γιος του Δημήτρης.

 

 

 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και αρχικά είπε αναφερόμενος στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για άτυπο τηλεπτικό αποκλεισμό της

 

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφήνοντας να εννοηθεί ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω των καταγγελιών που έκανε στο πλαίσιο του #metto, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε:

«Νομίζω ότι αυτή η θεώρηση δεν είναι σωστή. Ίσα ίσα οι γυναίκες που κάνουν καταγγελίες αυτή τη στιγμή είναι πρόσωπα που χαίρουν σεβασμού από όλη την κοινωνία. Άσχετα αν αυτές οι καταγγελίες είναι πραγματικές ή είναι ψευδείς. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι και κάποιος ο οποίος δεν δέχεται προτάσεις δεν έχει ταλέντο».

Το σχόλιο από τη Φαίη Σκορδά

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και δεν θέλησε να σχολιάσει το κομμάτι της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη. «Την πρώτη παράμετρο ας μην τη σχολιάσουμε σας παρακαλώ πολύ. Είναι προσωπικά δεδομένα. Προφανώς ευχόμαστε υγεία, για τα αυτονόητα θα μιλάμε; Γιατί δεν πάει ένας γιατρός;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»