Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η σύζυγος και ο γιος του Φιλιππίδη του ευχήθηκαν: «Καλή δύναμη & Χρόνια πολλά»

  29/06/2022 10:57
Η σύζυγος και ο γιος του Φιλιππίδη του ευχήθηκαν: «Καλή δύναμη & Χρόνια πολλά»

Η σύζυγος και ο γιος του Φιλιππίδη του ευχήθηκαν: «Καλή δύναμη & Χρόνια πολλά»

  29/06/2022 10:57

Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη– Η Ελπίδα Νίνου και ο γιος του ευχήθηκαν στον ηθοποιό… με τον αγαπημένο του καφέ - Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα 29/06 με την κατάθεση της τρίτης μηνύτριας, η οποία κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού το καλοκαίρι του 2014.

Στη διπλανή αίθουσα διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο σχετικά με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Κωνσταντίνου Κούντρια. Όλοι οι ηθοποιοί λοιπόν που βρίσκονται στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν ψυχολογικά τα θύματα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετέβησαν στη διπλανή αίθουσα, εκτός από την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό».

Η Μαριάννα Τουμασάτου έμεινε εκτός της αίθουσας, καθώς τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας και έτσι η ηθοποιός δεν χώρεσε να μπει στον χώρο.

Σήμερα, 29/6 είναι των Αποστόλων Παύλων, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει την ονομαστική του εορτή. Η Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης Φιλιππίδης βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, του αγόρασαν τον αγαπημένο του καφέ και του ευχήθηκαν «καλή δύναμη» στη συνέχεια της δίκης, εκτός από «χρόνια πολλά».

Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, με το άτομο που επέλεξε ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα-καθώς το δικαιούται από τον νόμο- να είναι ο γιος του Δημήτρης.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και αρχικά είπε αναφερόμενος στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για άτυπο τηλεπτικό αποκλεισμό της

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφήνοντας να εννοηθεί ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω των καταγγελιών που έκανε στο πλαίσιο του #metto, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε:

«Νομίζω ότι αυτή η θεώρηση δεν είναι σωστή. Ίσα ίσα οι γυναίκες που κάνουν καταγγελίες αυτή τη στιγμή είναι πρόσωπα που χαίρουν σεβασμού από όλη την κοινωνία. Άσχετα αν αυτές οι καταγγελίες είναι πραγματικές ή είναι ψευδείς. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι και κάποιος ο οποίος δεν δέχεται προτάσεις δεν έχει ταλέντο».

Το σχόλιο από τη Φαίη Σκορδά

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και δεν θέλησε να σχολιάσει το κομμάτι της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη. «Την πρώτη παράμετρο ας μην τη σχολιάσουμε σας παρακαλώ πολύ. Είναι προσωπικά δεδομένα. Προφανώς ευχόμαστε υγεία, για τα αυτονόητα θα μιλάμε; Γιατί δεν πάει ένας γιατρός;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας