Η νέα κοινή ανάρτηση του Γιώργου Αμούτζα με τη σύντροφό του Έλενα Πιερίδου

 

H πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε ότι συγκατοικούν και τον τρόπο που γνωρίστηκαν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O γοητευτικός Γιώργος Αμούτζας και η πανέμορφη Κύπρια Έλενα Πιερίδου είναι ένα από τα φρέσκα και πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους αν και κρατούν χαμηλό προφίλ το τελευταίο διάστημα έχουν αποφασίσει δειλά – δειλά να εκφράζονται και δημόσια.

Τα κοινά τους στιγμιότυπα στο instagram ήταν ελάχιστα. Για την ακρίβεια υπήρχαν μόνο κάποια stories. Πριν λίγες ημέρες όμως, η Έλενα Πιερίδου αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους από μια εξόρμησή τους στα χιόνια στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. 

Ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του «Σασμός» ενώ η αγαπημένη του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της «Ελένης» στη σειρά του «Τατουάζ». Η γνωριμία τους – σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret» – έγινε πριν από έναν χρόνο περίπου την περίοδο του δεύτερου lockdown.

H Έλενα, που ζει στην Κύπρο δε μπορούσε να ταξιδέψει και έτσι άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα. Λίγους μήνες μετά, συναντήθηκαν και δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια πολύ όμορφη σχέση. Αν και το σπίτι της είναι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό, αυτή την περίοδο έχει μετακομίσει στην Αθήνα.

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε η Έλενα Πιερίδου.

Η ίδια, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα αλλά και στον σύντροφό της Γιώργο Αμούτζα.

«Μέσα από το «Τατουάζ» με έμαθε ο κόσμος γιατί η σειρά έκανε μεγάλη επιτυχία. Τον Ανδρέα Γεωργίου τον ήξερα από την Κύπρο. Είχαμε μιλήσει για το «Μπρούσκο» τότε, τελικά δεν έγινε και ήρθε ένα guest για κάποια επεισόδια και μετά ήρθε η πρόταση για το «Τατουάζ». Βλέπω τη «Γη της ελιάς». Παίζει η αδελφή μου, η Ιφιγένεια, και είμαι πολύ περήφανη για εκείνη. Είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός σχετικά με το τι έχει κάνει πριν και της ταιριάζει. Την παρακολουθώ και την θαυμάζω», είπε η Έλενα Πιερίδου.

Στη συνέχεια, η Έλενα Πιερίδου ανέφερε πως παρακολουθεί και «Σασμό», καθώς εκεί πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Γιώργος Αμουτζάς: «Ήταν ένα δίλημμα που είχαμε συζητήσει οικογενειακώς. “Τι θα βλέπουμε τώρα;”, έλεγαν η μαμά και η γιαγιά μου. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί και μείναμε κατευθείαν μαζί».

Στο τέλος, η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε πως η μαμά και η γιαγιά της βλέπουν τη «Γη της Ελιάς», ενώ τον «Σασμό» όταν παίζει σε επανάληψη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

  

 

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης