Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη - Τι λέει ο ίδιος

 

Ο Στάθης Ανθής αγνοείται και είναι αδελφός του Δημήτρη Άνθη, που γνωρίσαμε πρόσφατα από τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»,  καταγγέλλοντας για βιασμό, τον γνωστό ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο αδελφός του Στάθης Άνθης που ζει μόνιμα στην Αγγλία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες. Την τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 8 Μαρτίου στο  Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea. Από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί και γίνονται εντατικές έρευνες προκειμένου να βρεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο αδελφός του Στάθη, Δημήτρης, μίλησε στο «Live News» στο Μega, δίνοντας πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδελφού του. Τα δυο αδέλφια είχαν επικοινωνήσει για τελευταία φορά δυο μέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.  

«Ο αδελφός μου εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε με την αστυνομία. Μας είπαν από την Αγγλία ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε να βοηθήσουμε. Τώρα ψάχνουν να βρουν τους λόγους που τον οδήγησαν στην εξαφάνιση. Τι τον ενοχλούσε.. Το νησί είναι μικρό και το έχουν ψάξει πιθαμή προς πιθαμή, με ελικόπτερα, σκυλιά βατραχανθρώπους και άλλα μέσα. Είχα μιλήσει μαζί του δυο μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν καλά. Δεν έχουμε κάποια νεότερα»… είπε ο Δημήτρης Άνθης για τον αδελφό του.

 
Ο αδερφός του, Γιώργος, μίλησε σττην Τατιάνα Στεφανίδου για τις ώρες αγωνίας που περνά η οικογένειά του. «Αγνοείται από τη Δευτέρα. Εγώ ενημερώθηκα 5 ημέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο. Δεν ήταν ξενοδοχείο, που ο Στάθης είχε πάει για διακοπές, αλλά εργαζόταν εκεί, ήταν σερβιτόρος. Από τέλη Σεπτέμβρη πήγε εκεί και αρχές Νοεμβρίου έγινε lockdown και δεν ήθελε να μείνει» είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Stan, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του.

Ο αδερφός του και οι γονείς του μίλησαν με τον Στάθη το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ωστόσο δεν υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Κι εγώ και οι γονείς μου μιλήσαμε το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα άνοιξε κάμερα και μίλησε με τους γονείς μου. Επειδή οι αρχές εκεί μας έχουν ενημερώσει πως το σήμα του κινητού του εξέπεμψε τελευταία φορά μέσα στο υπνοδωμάτιο, προφανώς ξάπλωσε και το έκλεισε. Στις 4.30 τον κατέγραψε η κάμερα, ότι επέστρεφε από το Σαββατοκύριακο. Είχε πάει στο Πλίμουθ. 4.44 ξάπλωσε, έκλεισε το κινητό, δε ξέρουμε εάν έκλεισε αυτός ή αν έκλεισε από μπαταρία. Πιθανότατα το έκλεισε ο ίδιος» συμπλήρωσε ο αδερφός του.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στις αρχές και η μαρτυρία της συγκατοίκου του που τον είδε να πηδά και να φεύγει από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. «Ο Στάθης σηκώθηκε και δεν έβαλε τις παντόφλες του, έβαλε τα παπούτσια του. Τα ρούχα του, το μπουφάν και έφυγε από το παράθυρο» σημείωσε ο Γιώργος Άνθης, ο οποίος ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αδερφού του από τον μάνατζερ του ξενοδοχείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris