«Είμαι Ελληνοκύπρια και από εκεί που κατάγομαι, είναι νορμάλ τα φρύδια μου!»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω αναλάβει 6 κοπέλες που δεν πέρασαν στο #GNTMgr!» «Γιατί κάποιος να είναι θυμωμένος επειδή έχω 2-3 τρίχες ανάμεσα στα μάτια;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το διάσημο μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή #GeiaSou και τη Κύπρια δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους, για την επιλογή της να ξεκινήσει το #unibrowMovement αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, τόσο για τα πυκνά φρύδια όσο και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

 

 

 

 

«Η μαμά μου είναι Ελληνοκύπρια, γεννημένη στο Λονδίνο. Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας από την Γιαλούσα. Έφυγε από την Κύπρο το 74 και σπούδασε στο Λονδίνο και γνώρισε τη μαμά μου.

Η μαμά μου νομίζω ότι αγάπησε τον μπαμπά μου τόσο πολύ, που άφησε τη δουλειά της και πήγε στην Αμερική.

Ο αδερφός μου είναι μεγαλύτερος μου ένα χρόνο κι είναι εντελώς αντίθετα από μένα αλλά είναι ο καλύτερος μου φίλος.»

«Εγώ συστήνομαι ως Ελληνοκύπρια μοντέλο και ακτιβίστρια. Το ότι είμαι Ελληνοκύπρια είναι αυτό που με κάνει πιο περήφανη. Δεν θέλω να σας αλλάξω, αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δεν ντρέπομαι καθόλου. Εμείς οι κύπριοι λέμε ταυτότητα μας και τα κυπριακά μας. Θέλω να δείξω στον κόσμο πως μπορείς να κατάγεται από ένα μικρό μέρος και αυτό είναι κομμάτι της ιστορίας σου.»

«Έμενα πάντα όταν με ρωτούν αν αυτό είναι φυσικό με τα φρύδια μου. Λέω ναι είμαι Ελληνοκύπρια αυτό είναι το νορμάλ από εκεί που κατάγομαι.»

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Όσον αφορά τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε: «Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. “Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω” μου είπε. Ο Γιώργος Καράβας με υποστήριζε, μου έδινε θάρρος να όλα όσα ήθελα να πω, να μην έχω άγχος. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι κουλ. Μου ήταν δύσκολο να πω όχι. Ήθελα να είναι καλές στη μόδα και όχι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι η καριέρα μου, όχι τηλεόραση. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση, δεν έβλεπα το Twitter αλλά μου έλεγαν ότι με λατρεύουν, χάρηκα πολύ».

«Το αγάπησα τόσο πολύ, ήλπιζα όταν έφυγα ότι θα συνεχίσουν σε αυτό το θέμα. Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show. Ίσως με ξαναδείτε στο GNTM. Τώρα έχουμε έξι κοπέλες που δεν πέρασαν και μιλάω με πρακτορεία για να τις βοηθήσω. Επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου», συμπλήρωσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 

    

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα