Όλα τα παρατράγουδα του #J2US και οι κόντρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Βολάνης για Βανδή: «Πάμε παρακάτω» -  Εκνευρίστηκε ο Μπράτης με δημοσιογράφο: «Μην το ξανακάνεις αυτό» - Το καρφί της Στικούδη για την Παναγιώταρου - Η απάντηση του Μαυρίκιου στην Ακρίτα και τον Φασουλή - Το σχόλιο της Γαρμπή μετά την κόντρα με την Λαίδη Άντζελα 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Μια ερώτηση δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να γίνει ο Άγγελος Μπράτης έξαλλος στα παρασκήνια του #J2US. Συγκεκριμένα, μια τοποθέτηση του δημοσιογράφου για τον ίδιο και το #GNTMGgr, τον έκαναν να αντιδράσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λαμπερή πρεμιέρα του Κοκλώνη και οι μεγάλες εκπλήξεις στο #J2US - Η Γαρμπή, ο Καρράς και τα ζευγάρια του σόου! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους επί σκηνής!

 

«Πού να επιστρέψω; Θα φύγω τώρα από εδώ για να πάω εκεί; Δεν νομίζω. Γιατί να το σκεφτούν αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Δηλαδή αν κάνεις μια άλλη δουλειά, όπως εγώ που είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν σου δώσουν μια άλλη δουλειά και την κάνεις για τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, θα θέλεις να την κάνεις για 20; Όχι!»

Σε ερώτηση για πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού, είπε: «Άντε πάλι! Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό!»

    

 

Μια άβολη στιγμή εκτυλίχθηκε στη χθεσινή πρεμιέρα του #J2US. Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για δεύτερες ευκαιρίες κι ο Σώτης Βολάνης έδειξε πως δεν περίμενε ένα τέτοιο σχόλιο.

Ο Σώτης Βολάνης απάντησε στους δημοσιογράφους για αυτήν τη στιγμή: «Εντάξει, δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, πρώτη πάντα. Πάμε παρακάτω. Είμαι φαν της Δέσποινας Βανδή. Δεν ξέρω, μπορεί να το είπε αυθόρμητα. Πάμε παρακάτω.»

Κι έτσι ο Σώτης Βολάνης θέλησε να βάλει την τελεία του στο θέμα.

 

 

 

Αμέσως μετά την πολύ σύντομη εμφάνιση στο #Asia Express… στη σκηνή του #J2US βρέθηκαν να διαγωνίζονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής επιφύλασσε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία του ερωτευμένου ζεύγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και κριτής του #J2US σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλωσήρθατε! Είναι και περίεργο και ωραίο που ήρθατε να συνεχίσετε τον μήνα του μέλητος εδώ. Μας τιμά αυτό ιδιαιτέρως. Είσαστε από τα αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση γιατί οι εμφανίσεις σας είναι πάρα πολύ συχνές, σχεδόν καθημερινές. Και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι προχθές διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημασιότητα. Γιατί; Αφού εσείς δεν την θέλετε; Την αποποιείστε;».

«Όχι βέβαια. Απλά είναι καλό σε όλα τα πράγματα στη ζωή να τηρούνται τα όρια, η χρυσή τομή και όλα αυτά» αποκρίθηκε αμέσως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τον Σταμάτη Φασουλή, όμως, να επιμένει. «Αν εννοείται για τις εμφανίσεις σας, ναι, ε έχετε δικιο».

«Θα σας δώσω μια συμβουλή! Μην απαντάτε ποτέ σε ότι λένε εναντίον σας. Γιατί και όποιος δεν το διάβασε, θα το διαβάσει ενώ αν το αφήσετε έτσι θα ξεχαστεί. Ποιος θυμάται τι είπαν για μένα πριν από τρία χρόνια. Αν απαντούσα, θα το θυμόταν διπλός αριθμός» υπογράμμισε, στη συνέχεια, ο Σταμάτης Φασουλής στο νέο ζευγάρι του J2US.

Ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου και Ιλάειρα Ζήση ερωτήθηκαν από τις κάμερες των εκπομπών για τα όσα είπε γι’ αυτό Σταμάτης Φασουλής με τον Μαυρίκιο να απαντά:

«Δείτε πόσο ευγενικά τοποθετήθηκε και κρίνε. Δεν είπαν ότι είστε επαγγελματία διάσημοι ούτε ότι είστε μετριότητα τίποτα ανήθικο.

Γιατί ακουμπήσαμε όρια αλλά, όπως με άλλες προσωπικότητες, επίσης σπουδαίες, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι αγενής.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι προσβλητικός και βεβαίως οπότε νιώσουμε ότι πάει προς τα εκεί θα κινούμαστε πλέον με την νόμιμη οδό.

Θέλω να πιστεύω ότι έχει καταλάβει η κυρία Ακρίτα, ότι μας είναι ανεπιθύμητη η οποιαδήποτε κριτική εκ μέρους της. Δεν θέλουμε να ακούσουμε κάτι άλλο έχουμε καταλάβει ότι έχει κάποιο κόλλημα.

'Εξι μήνες στα podcast προσπαθεί να πάρει μια απάντηση, την οποία δεν την έχει πάρει, τώρα την πήρε να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μου που αποχωρήσαμε την πρώτη εβδομάδα από το #AsiaExpress, γιατί αν μέναμε άλλη μία εβδομάδα, θα πέφταμε το ένα συμβόλαιο πάνω στο άλλο και δεν θα γινόταν το #J2US»

 

 

Η αγαπημένη Λαίδη της ελληνικής μουσικής έκανε είσοδο στη σκηνή του #J2US, τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες, κι ύστερα αποκαλύφθηκε το ζευγάρι της. Ο Παύλος Σταματόπουλος!

Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Σε όποιον αρέσουμε» και εξέπληξαν ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αισθάνομαι πάρα πολύ ωραίο, το να βοηθήσω τον Νίκο και όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Νίκο», είπε αμέσως μετά την εμφάνισή της η Άντζελα Δημητρίου.

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε πρώτα τον λόγω στην Καίτη Γαρμπή, η οποία σχολίασε: «Πρώτα από όλα έχω εντυπωσιαστεί από την Άντζελα που δείχνει μικρότερη, πιο όμορφη, εκθαμβωτική. Παύλο έχεις μια εξαιρετική δασκάλα γιατί η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια».

 

 

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο #J2US μετά απ’ όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τις φήμες περί αντικαταστάτριας.

Ο Νίκος Κοκλώνης λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου Live για τη φετινή σεζόν υποδέχτηκε την Κατερίνα Στικούδη από τα backstage η οποία και φέτος θα μεταδίδει όσα συμβαίνουν πριν και μετά τις εμφανίσεις των ζευγαριών στη σκηνή.

«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει, ποια θα παρουσιάζει και τι θα γίνει, δεν φαντάζεσαι… Κάποια μπορώ να τα πω, κάποια δεν μπορώ», σχολίασε όλο νόημα ο Νίκος Κοκλώνης μετά από όσα γράφτηκαν περί αντικαταστάτριας στα backstage του #J2US.

Και η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου» είπε όλο νόημα για όσους θέλησαν να βρεθούν στη θέση της και συμπλήρωσε: «εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί φέτος είναι μια υπερπαραγωγή το σόου».

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε ακουστεί έντονα για την παρουσίαση των backstage του σόου, κάτι που τελικά δεν προχώρησε, καθώς η Κατερίνα Στικούδη παραμένει κανονικά στο πόστο της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»