Η επιτάχυνση του εμβολιαστικού μας προγράμματος και η ανταπόκριση του πληθυσμού της Κύπρου σε αυτό, έφερε την Κύπρο στην πέμπτη θέση των εμβολιασμών ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ECDC.
«Πέμπτη η Κύπρος ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους εμβολιασμούς. Επιταχύνουμε το πλάνο εμβολιασμών. Κτίζουμε το τείχος ανοσίας», ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.
Πέμπτη η Κύπρος ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους εμβολιασμούς. Επιταχύνουμε το πλάνο εμβολιασμών. Κτίζουμε το τείχος ανοσίας #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ #Κυπρος #COVID19 pic.twitter.com/tF5Tfsxt9Y
— Constantinos Ioannou (@K_Ioannou) May 12, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τελειώνει ο πρώτος εμβολιαστικός γύρος ανά ηλικία-Οι σκέψεις για τη συνέχεια

Η Κύπρος με 41,87 δόσεις ανά 100 κατοίκους, σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση, πίσω από την Μάλτα, την Ουγγαρία, την Λιθουανία και την Ισπανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: