powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αλλάζει τελικά τηλεοπτική στέγη ο Καπουτζίδης! Ο τίτλος της νέας του σειράς

 

Αυτοβιογραφικά στοιχεία θα περιλαμβάνει η νέα πολυσυζητημένη, κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, που αναμένει το τηλεοπτικό κοινό για την ερχόμενη σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τρίτης (20/4), το σενάριο της σειράς διαδραματίζεται και πρόκειται να γυριστεί στις Σέρρες, τόπο καταγωγής και γενέτειρα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο τίτλος της μεγάλης επιστροφής του σεναριογράφου και ηθοποιού στην τηλεόραση... θα είναι «Σέρρες», όπως και το όνομα της αγαπημένης πατρίδας του την οποία συχνά αναφέρει σε συνεντεύξεις του.

Σε ό,τι αφορά το κανάλι που θα μεταδώσει το πρώτο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη μετά το «Εθνική Ελλάδος», το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πολύ πιθανό είναι να «κλείσει» με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αποφάσεις για την κωμική σειρά, για την οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και το Mega, αλλά και ο ANT1, θα παρθούν μετά το Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

;