powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Από τον καναπέ ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Παραλίμνι-Ψάχνουν τα αίτια θανάτου της 44χρονης

Από καναπέ ξεκίνησε η πυρκαγιά στην οικία όπου εντοπίστηκε νεκρή αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 44 ετών, στο Παραλίμνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρή ανασύρθηκε 44χρονη από φλεγόμενη οικία-Άθικτη η σορός του θύματος (pics)

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στη μία το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οικία στο Παραλίμνι η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου. Από τον έλεγχο που έγινε στην οικία εντοπίστηκε σε υπνοδωμάτιο, στο οποίο δεν επεκτάθηκε η πυρκαγιά, νεκρή η 44χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού».
Πρόσθεσε ότι τη σκηνή επισκέφθηκαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου καθώς και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, «τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. Τα αίτια θανάτου της 44χρονης θα εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της».

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από καναπέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εξετάσεις που έγιναν, εντοπίστηκαν δίπλα στον καναπέ ίχνη από το πέλμα του ποδιού της άτυχης 44χρονης, κάτι που υποδεικνύει ότι βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο και μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά προσπάθησε να απομακρυνθεί. 

Τελικά, η σορός της εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο, με τις Αρχές να εικάζουν ότι ο θάνατος της προήλθε από αναθυμιάσεις που εισέπνευσε.
 
Η διώροφη κατοικία βρίσκεται στο κέντρο του Παραλιμνίου και η ιδιοκτήτρια της είναι αλλοδαπή, μόνιμος κάτοικος Κύπρου που διατηρούσε επιχείρηση στον Πρωταρά.

Πηγή:ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;