powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αυτόπτης μάρτυρας ο αδελφός της 73χρονης – Είδε μαινόμενο το γιο της να την χτυπά  

Υπό 8ημερη κράτηση τέθηκε ο 42χρονος που ξυλοκόπησε της 73χρονη μητέρα του στην Λεμεσό με την αστυνομία να διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου μετά την εξέταση της από ιατροδικαστή η οποία διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη είναι κλινικά νεκρή.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε άγρια την ηλικιωμένη μητέρα του τα ξημερώματα στην οικία τους στον Ύψωνα, όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα που της είχε ζητήσει.
 
Στην οικία διαμένει και ο αδελφός της 73χρονης ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα και όπως ανέφερε στην αστυνομία, είχε ακούσει θόρυβο και μετέβη στο δωμάτιο της αδελφής του, όπου είδε το γιο της να την ξυλοφορτώνει. Ωστόσο ο 42χρονος του υπέδειξε να μην αναφέρει τίποτα σε κανένα.
 
Αμέσως μετά, οικεία της πρόσωπα μετέφεραν αιμόφυρτη την 73χρονη στο νοσοκομείο Λεμεσού ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού καθώς η κατάσταση της ήταν κρίσιμη. 
 
Τα συγγενικά της πρόσωπα ανέφεραν ότι τα τραύματα που έφερε η 73χρονη, είχαν προκληθεί κατά την πτώση της από το κρεβάτι όπου κοιμόταν. Ωστόσο οι γιατροί δεν πείστηκαν και ενημέρωσαν την αστυνομία στην οποία τελικά μίλησε ο αδελφός του θύματος.
 
Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 42χρονου γιου της, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές τις οποίες απασχόλησε ξανά για καβγάδες.
 
Ανακρινόμενος ο 42χρονος επέμεινε στην θέση του, ότι η μητέρα του τραυματίστηκε από την πτώση της από το κρεβάτι.
 
Επίσης σε κατάθεση ο αδελφός της 73χρονης ανέφερε στην αστυνομία, ότι ο 42χρονος καβγάδιζε συχνά με τη μητέρα του καθώς της ζητούσε χρήματα.
 
;