Στα 17 τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στο ΓΝ Λεμεσού

Συνολικά 17 άτομα με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού νοσηλεύονταν, μέχρι το μεσημέρι, στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, την ώρα που δυο ασθενείς  βρίσκονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού νοσηλεύονται μέχρι στιγμής 17 άτομα με ύποπτα συμπτώματα COVID-19.
 
Στη ΜΕΘ, που λειτουργεί στον 1ο όροφο του νοσοκομείου, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.
 
Εξάλλου, από τις επτά χθες βράδυ μέχρι τις επτά σήμερα το πρωί, εξετάστηκαν επτά άτομα στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, πέντε από τα οποία έγιναν εισαγωγή.
 
Στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, που λειτουργεί στη ψυχιατρική πτέρυγα, εξετάστηκαν τέσσερις πολίτες εκ των οποίων οι τρεις κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,4 εκ. ευρώ
Εγκαινιάστηκε στην Αθήνα η έκθεση «ELLES: Μυθολογικές Μορφές του Χθες, Δημιουργοί του Σήμερα»
ΠτΔ: Η Πολιτεία συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας
Αναμένει μελέτη των Δημοσίων Έργων για να προκηρύξει διαγωνισμό για το δρόμο Πόλης-Πάφου ο Βαφεάδης
Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Χτίζουν «κοινωνικές κατοικίες» σε γη ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι-Στις 28 Μαρτίου αρχίζουν οι εργασίες
Η Πράσινη Φορολογία βάζει στον κάλαθο το πληρώνω όσο πετώ-«Μας ζήτησαν ξανά, αλλά δεν τα έκαναν σωστά»
Οι αντιδράσεις οδήγησαν το «Ράλι Αφροδίτη» εκτός του Δάσους Πάφου-Επενέβη η Παναγιώτου