powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η εμφάνισή του Φειδία με σορτς και αθλητικές κάλτσες στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού που προκάλεσε αντιδράσεις (pics)

Τριάντα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, δύο γεγονότα που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου και υπενθυμίζουν το τίμημα της συνεχιζόμενης κατοχής της Κύπρου από την Τουρκία.

Το βράδυ του Σαββάτου, σε εκδήλωση που διεξήχθη στο Παραλίμνι, η οικογένεια, η πολιτεία, η πολιτική ηγεσία τίμησαν τη μνήμη του Ισαάκ και του Σολωμού. Στην εκδήλωση εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και οι ευρωβουλευτές, Γεάδης Γεάδη και Φειδίας Παναγιώτου.

Ωστόσο, η εμφάνιση του τελευταίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως θα δείτε και στην πιο κάτω φωτογραφία, βρέθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση, με λευκό σορτς και αθλητικές κάλτσες.

5554923604698964 56 1

Η εικόνα του Φειδία Παναγιώτου κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αρκετοί πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους και την αντίθεση τους, καθώς η εικόνα του νεαρού ευρωβουλευτή παρέπεμπε σε μια χαλαρή βόλτα, βράδυ Αυγούστου, στον Πρωταρά και όχι παρουσία πολιτικού προσώπου, τόσο ευρωβουλευτή, όσο και πολιτικού αρχηγού σε εκδήλωση για να τιμήσει την μνήμη του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. 

5554926582938393 image

Αρκετοί πολίτες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνουν πως, είναι άλλο ένα πρόσωπο να διαφέρει από τα υπόλοιπα και άλλο να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό, σε μια τέτοια εκδήλωση για τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ