powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Το Ισραήλ δημοσίευσε ηχητικό όπου μαχητές της Χαμάς φέρονται να παραδέχονται ότι βρίσκονται πίσω από την έκρηξη

Σε ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραήλ φέρεται να ακούγονται δύο μαχητές της Χαμάς να συζητούν για την επίθεση σε νοσοκομείο στη Γάζα, από την οποία, σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 500 άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι ο ήχος αποδεικνύει ότι δεν πυροδότησε το ίδιο τον πύραυλο που κατέστρεψε το νοσοκομείο και πως εκτοξεύθηκε λανθασμένα από την παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.

Ο διάλογος, που το Ισραήλ ισχυρίζεται, ότι έγινε μεταξύ μαχητών της Χαμάς

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του ηχητικού που δημοσίευσε το Ισραήλ, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η ισραηλινή κυβέρνηση:

  • Μαχητής 1: Πρώτη φορά βλέπουμε πύραυλο να πέφτει έτσι και γι' αυτό λέμε ότι ανήκει στην Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.
  • Μαχητής 2: Τι;
  • Μαχητής 1: Λένε ότι ανήκει στην Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.
  • Μαχητής 2: Είναι από εμάς;
  • Μαχητής 1: Έτσι φαίνεται!
  • Μαχητής 2: Ποιος το λέει αυτό;
  • Μαχητής 1: Λένε ότι τα θραύσματα από τον πύραυλο είναι τοπικά θραύσματα και όχι όπως τα ισραηλινά θραύσματα.
  • Μαχητής 2: Τι λες;
  • Σιωπή
  • Μαχητής 2: Αλλά ο Θεός να μας ευλογεί, δεν θα μπορούσε να βρει άλλο μέρος για να εκραγεί;
  • Μαχητής 1: Δεν πειράζει, ναι, τον έριξαν από το νεκροταφείο πίσω από το νοσοκομείο.
  • Στρατιώτης 2: Τι;
  • Μαχητής 1: Το έριξαν από το κοιμητήριο πίσω από το νοσοκομείο al Ma'amadani και δεν πυροδότησε σωστά και έπεσε πάνω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

;