powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αυτά είναι τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που καταζητούνται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στη Μόσχα, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε μεγάλη συγκέντρωση χριστιανών στην πόλη Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας, Μόσχας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες και προκαλώντας μεγάλες καταστροφές πριν αποσυρθούν με ασφάλεια στις βάσεις τους» έγραψε σε ανακοίνωση το Ισλαμικό Κράτος.

Πέντε ισλαμιστές από την περιοχή της Ινγκουσετίας, στα σύνορα της Ρωσίας με την Γεωργία, δείχνουν οι μυστικές υπηρεσίες της Μόσχας, ως τους πιθανούς υπόπτους για το μακελειό στο συνεδριακό κέντρο.

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση, όταν «γενειοφόροι» τρομοκράτες με στρατιωτικές στολές, εισέβαλαν στο Crocus City Hall και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας έχουν εντοπίσει τα πρόσωπα των πέντε τρομοκρατών και τα έδωσαν στη δημοσιότητα.

Για τρεις εξ αυτών, δόθηκαν και τα ονόματά τους.

Πηγή: Iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί στη Μόσχα, ξεπέρασαν τους 60-Ανέλ

;