powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε φαράγγι στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα στο βόρειο Πακιστάν, όταν το λεωφορείο τους έπεσε σε φαράγγι του ποταμού Ινδού, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από το Ραβαλπίντι, κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, και το Γκιλγκίτ.

Πώς έγινε το δυστύχημα στο Πακιστάν

«Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αζμάτ Σαχ, αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια στροφή και το λεωφορείο έπεσε στο φαράγγι του ποταμού Ινδού, εξήγησε ο ίδιος. Μεταξύ των τραυματιών, πέντε βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Γκιλγκίτ, δήλωσε ο αστυνομικός.

Τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνό φαινόμενο στο Πακιστάν, όπου οι οδηγοί σπάνια τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ενώ οι δρόμοι σε πολλές επαρχιακές περιοχές είναι σε κακή κατάσταση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;