powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 63χρονου για τους πυροβολισμούς στο Ζακάκι

Ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο έχει αναζητηθεί αλλά δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής, εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με τους πυροβολισμούς που ρίχθηκαν χθες στο Ζακάκι Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρα 63 ετών, εναντίον του οποίου έχουν εξασφαλιστεί στοιχεία που τον εμπλέκουν στην υπόθεση. Οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν χθες λίγο μετά το μεσημέρι, εναντίον αυτοκινήτου που ανήκει σε 61χρονο επιχειρηματία, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό.   

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι δράστες της  κακόβουλης ενέργειάς ήταν δύο. Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν και το δεύτερο άτομο.

Πηγή: KΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;