Διώχνει παίκτες ο Παντελή – Τα δεδομένα με Λέβι και ο Κετσπάγια

«Μαύρη» ήταν η χθεσινή (26/7) μέρα για την Ανόρθωση. Η ντροπιαστική ήττα από τον Απόλλωνα με 6-0 στα ημιτελικά κυπέλλου έφερε κατήφεια και προβληματισμό στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Ο Ανδρέας Παντελή είναι έντονα ενοχλημένος και απογοητευμένος με την απόδοση της ομάδας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και  αναμένεται να πάρει «κεφάλια» αναθεωρώντας αρκετά από τα σχέδια ενόψει του πλάνου της νέας χρονιάς.
 
 
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης θα πάει στο «Αντώνης Καρράς» και θα μιλήσει σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποδέσμευση αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων ντροπιάζοντας την ιστορία της ομάδας.
 
Αβέβαιο είναι το μέλλον και του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της Ανόρθωσης. Ο Ανδρέας Παντελής δήλωσε πολλάκις ότι στηρίζει τον Ισραηλινό, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, εντούτοις άλλες τόσες ανέφερε ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει ο Τιμούρ Κετσπάγια.
 
 
 
Θα πάρει το ρίσκο στηρίζοντας τον Λέβι και να χρεωθεί ενδεχόμενη αποτυχία τη νέα περίοδο ή θα δώσει τα κλειδιά στον Τιμούρ Κετσπάγια ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή της πρώτης θητείας του;
 
Ο Ανδρέας Παντελή δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, εντούτοις για πρώτη φορά από τη μέρα που επέστρεψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ρόνι Λέβι δέχεται πυρά.
 
Η αποζημίωση 
Μπορεί να μην πάρθηκε (ακόμη) καμία απόφαση για το μέλλον του Ρόνι Λέβι στην Ανόρθωση, όμως η «Κυρία» έχει τη δυνατότητα αν το επιθυμεί να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο του Ισραηλινού καταβάλλοντας ως αποζημίωση ένα ποσό κοντά στις 70 χιλιάδες ευρώ.