Υπονοούμενα μέλους της Ανόρθωσης: «Σκοτώθηκαν μέχρι εξαντλήσεως να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ…»

Μήνυμα με υπονοούμενα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης, Γιάννος Ιωάννου, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες για τη βαριά ήττα με 6-0 από τον Απόλλωνα στον Ρόνι Λέβι.
 
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
«Απολλων 6. Ανορθωση 0 .
Μαύρη μερα για την ομάδα μας χωρις αμφιβολία. Ενας αγώνας χωρις αυριο , ο σημαντικότερος , κρισιμότερος αγώνας για να σωθεί μια μετριότατη κατα τα αλλα χρονια. Σε μια περίοδο που η ομάδα έδειξε και απέδειξε οτι ΜΠΟΡΕΙ. Φαινεται ομως πως υπαρχουν κι αλλες παράμετροι που μονο οι ποδοσφαιριστές γνωριζουν…. Σκοτώθηκαν κυριολεκτικά για να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ .Νομισαμε πως λειτουργούσαν περισσότερο με τον εγωισμό του νικητή και του αγνού αγωνιστή …. 
 
Έφτασαν σε βαθμο εξάντλησης , με νεύρα , πάθος , σαν να έπαιζαν τελικό Κυπέλλου,,,, καταβροχθίζοντας ατελείωτα χιλιόμετρα. Σημερα έκαναν ακριβως το αντίθετο ,,, Γιατι αραγε ; Γιατι ρε γαμωτο. ,,, Δεν το χωράει το μυαλο κανενός Ανορθωσιατη. Ποιο ηταν το κίνητρο την περασμένη βδομαδα ; Γιατι χωρις κίνητρο δεν σκοτώνεται καποιος μεσα στο γήπεδο. Ετσι δεν ειναι ; Και βεβαια , ποιο ηταν το σημερινό κίνητρο για να επιτρέψουν τοσο εύκολα να διαλυθεί οποιαδηποτε ελπίδα για τον επαναληπτικό ; Πόσες φορες αλλωστε είδατε σε ντέρμπι παρακαλω 4-0 στο ημίχρονο ;
 
Η ομάδα χρειαζεται το δίχως αλλο ξήλωμα και κτίσιμο απ την αρχή. Και βασικό κριτήριο επιλογής παικτών πρεπει να ειναι ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ και ο πρότερος έντιμος ποδοσφαιρικός βίος. Ευκαιρια τωρα να γινει το ξεκαθάρισμα ΓΕΝΙΚΑ. Η Ανορθωση πρεπει και θα βρεθεί ξανα στην κορυφή. Η επομενη σαιζόν ξεκινά σε λίγους μηνες. Αρκετός χρονος για την επανοικοδόμηση της αγαπημένης μας ομαδας. 
 
Τελος πρεπει να αποδοθούν και οι αρμόζουσες ευθύνες στον κ Λεβι , όσες κι αν ειναι . Ειναι ο καπετάνιος. Και σ ενα ναυάγιο αυτός εχει την κυρίαρχη ευθύνη.
 
Πειραματίστηκε ανορθόδοξα και άκομψα στον αγωνα της χρονιάς. Καμμια διορθωτική κίνηση στην διάρκεια του αγωνα. Αντίθετα εκανε προφανείς κινήσεις αποδυνάμωσης της ομαδας. Ειμαι περίεργος να δω πως θα αναλάβει τις δικές του ευθύνες,,,, Νυκτα ειναι θα περάσει, κι ελπιζω απο αυριο να πάθω αμνησία και να ξεχάσω τον εφιάλτη που παρακολούθησα πριν λίγη ωρα,,,,».