Δίνει ένα εκατομμύριο ο ΑΠΟΕΛ και μπαίνουν μπουλντόζες στον «Αρχάγγελο»

Την έναρξη των εργασιών για ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον «Αρχάγγελο» ανακοίνωσε ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομος Πετρίδης.
 
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών επεσήμανε πως τα έργα θ’ αρχίσουν την επόμενη βδομάδα, θα κοστίσουν ένα εκατομμύριο ευρώ και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν Ιούνιο-Ιούλιο.
 
 
 
 
 
Ο Πρόδρομος Πετρίδης επεσήμανε επίσης ότι γίνονται μελέτες για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και θα ανακοινωθούν αποφάσεις πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.
 
 
 
 
Απόσπασμα δηλώσεων
 «Είμαστε σε μελέτες και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την απόφαση μας. Αρχίζουν την επόμενη βδομάδα οι εργασίες για νέο προπονητικό κέντρο και θα ολοκληρωθούν Ιούνιο-Ιούλιο. Εκεί που είναι το πάρκινγκ στον Αρχάγγελο θα γίνουν οι νέες εγκαταστάσεις που θα κοστίζουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο».
 
 
 
 
Για το που θα κατασκευαστεί το ιδιόκτητο γήπεδο
«Είναι διαδικαστικά τα εμπόδια για το γήπεδο. Αν δεν είναι το Μακάρειο θα είναι κάπου αλλού. Προτεραιότητα μας είναι αφού υπάρχει ο χώρος στο Μακάρειο να πάμε εκεί και μένει να αποφασίσει το κράτος. Έχουμε έτοιμους επενδυτές».