Η πρόβλεψη του Ντε Καμάργκο για το σκορ με την Μπιλμπάο

Ευχαριστημένος με την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και τη νίκη επί της ΑΕΛ που αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση δήλωσε ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Ο Βραζιλιάνος φορ που έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα μίλησε και για τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο δίνοντας σύνθημα πρόκρισης. 
 
 
 
Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν ο στόχος μας να ανοίξουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ήταν μια σημαντική νίκη. Κάναμε καλό παιχνίδι από την αρχή, κρατήσαμε την μπάλα. Ήταν σημαντικό να έχουμε υπομονή και να ψάξουμε τους κενούς χώρους, κάτι που καταφέραμε».
 
 
 

Για τον επαναληπτικό με την Αθλέτικ: «Τώρα μπορούμε να σκεφτούμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι
 
 
 
Και το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ, δεχθήκαμε τρία όμως είναι πολύ σημαντικό ότι βάλαμε δυο γκολ, αυτό μας δίνει ελπίδα. Πιστεύω στην ομάδα μου, ας ελπίσουμε ότι το 1-0 θα είναι αρκετό. Πρέπει να σκοράρουμε»