Πετρίδης: «Μόνο με αυτοκτονία θα χάσουμε το πρωτάθλημα»

Για το συμβόλαιο των Τόμας Κρίστιανσεν, Στάθη Αλωνεύτη και Βινίσους μίλησε μεταξύ άλλων στον Super Sport FM ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.
 
Όπως τόνισε δεν έχουν μπει εις βάθος σε συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδας λόγω του βεβαρημένου προγράμματος, όμως σημείωσε ότι: «θεωρώ ότι δεν θα μας πάρει χρόνο για να συμφωνήσουμε με τον κ. Κρίστιανσεν», τονίζοντας ότι υπάρχει ευχαρίστηση για τη δουλειά που γίνεται στον Αρχάγγελο.
 
«Το μόνο που ειπώθηκε μεταξύ μας είναι ότι θέλουν και οι δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά δεν νομίζω να μας πάρει πολλή ώρα να συμφωνήσουμε. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, γίνεται δουλειά, γίνονται όλα επαγγελματικά και δεν είναι μόνο ο προπονητής είναι ολόκληρη η ομάδα εκεί στον Αρχάγγελο» ανάφερε.
 
Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας με τον Στάθη Αλωνεύτη είπε πώς «ο κόσμος θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την υπογραφή του Αλωνεύτη, εντός των επόμενων 1-2 εβδομάδων θα υπογράψει»».
 
Για τον Βινίσιους σημείωσε ότι δεν υπήρξε ακόμη συζήτηση όμως υπάρχει και γι’ αυτόν πρόθεση ανανέωσης. «Δεν κάναμε κουβέντα με τον Βινίσιους αλλά σε πιο χαλαρό ύφος τοποθετηθήκαμε και εμείς και ο ίδιος ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Δεν μπήκαμε σε λεπτομερή συζήτηση, θα γίνει και αυτό»
 
Για τη νίκη επί της ΑΕΛ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος 
«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα μόνο με δική του αυτοκτονία. Όχι γιατί έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους αλλά βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας μας Φροντίσαμε να έχουμε το βάθος στο ρόστερ για να μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».
 
Για την διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή…
«Είχε αρκετούς επικριτές στο ξεκίνημα ότι δεν χρησιμοποιεί τον έναν, ότι δεν χρησιμοποιεί τον άλλο. Ο προπονητής είναι εκεί, ξέρει ποιοι είναι έτοιμοι και βλέπετε ότι διαχειρίζεται ανάλογα το ρόστερ».