Τρίτη 7 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βίντεο σοκ: Η καταδίωξη και η στιγμή της δολοφονίας του 24χρονου στην Ρηγαίνης

  24/02/2020 16:45
Βίντεο σοκ: Η καταδίωξη και η στιγμή της δολοφονίας του 24χρονου στην Ρηγαίνης

Βίντεο σοκ: Η καταδίωξη και η στιγμή της δολοφονίας του 24χρονου στην Ρηγαίνης

  24/02/2020 16:45
Καρέ καρέ τη σοκαριστική στιγμή που ο 24χρονος Ahmed Bin Talib πέφτει νεκρός, μετά τη φονική μαχαιριά που δέχθηκε στο θώρακα, στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία, τα ξημερώματα της Κυριακής, κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Είναι με αυτό που τον μαχαίρωσα. Δεν πιστεύω, πέθανε;»

Σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ο 22χρονος ύποπτος εμφανίζεται να πέφτει στο έδαφος και ακολούθως άλλα δύο πρόσωπα, εμφανίζονται στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να διαπληκτίζονται. Επίσης κατά τον ίδιο χρόνο, φαίνεται άγνωστο αντικείμενο να πέφτει στο έδαφος πλησίον τους.

Στη συνέχεια ο ύποπτος, αφού σηκώνεται από το έδαφος παίρνει το άγνωστο αντικείμενο με το αριστερό του χέρι με αποτέλεσμα το τρίτο πρόσωπο που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν το θύμα, να κινηθεί προς το μέρος του υπόπτου, ενώ ο τελευταίος με τη χρήση άλλου αντικειμένου που κρατούσε στο δεξί του χέρι φαίνεται να κάνει κίνηση προς το θύμα, με τρόπο που να δείχνει ότι τον κτυπά στο πάνω μπροστινό μέρος του σώματός του.
 
Ακολούθως, ο ύποπτος μαζί με τον δεύτερο δράστη, όπως φαίνεται στο βίντεο, στις 4:28 έτρεξαν προς την οδό Λήδρας, ενώ το θύμα φαίνεται να τους ακολουθεί και σε απόσταση περί των 300 μέτρων, ο ύποπτος φαίνεται να σταματά και να λέει κάτι στο θύμα.

Αμέσως μετά και σε χρόνο δευτερολέπτων, το θύμα πέφτει στο έδαφος αναίσθητο στο σημείο. όπου εντοπίσθηκε νεκρό. Τέλος, ο ύποπτος μαζί με τον άλλο δράστη εντοπίζονται να απομακρύνονται από τη σκηνή τρέχοντας προς την οδό Στράβωνος και Νεοφύτου Ροδίνου.

 
Ακολούθως στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες για το άγριο φονικό.
 
Ο 22χρονος ύποπτος, εντοπίστηκε τελικά χθες το μεσημέρι να κοιμάται σε εγκαταλελειμμένη οικία και συνελήφθη από τις Αρχές. Από τις έρευνες που έγιναν, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, το οποίο φαίνεται ότι ήταν το φονικό όπλο.
 
Ο 22χρονος όταν συνελήφθη απάντησε, «δεν ήθελα να τον σκοτώσω», ενώ βρέθηκε στην κατοχή του ο σουγιάς.
 
«Είναι με αυτό που τον μαχαίρωσα. Δεν ήθελα να κάμω πρόβλημα», απάντησε στη συνέχεια ενώ είπε πως βρισκόταν με φίλο του τον οποίο κατονόμασε. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Μετά είπε στους ανακριτές «δεν πιστεύω πέθανε;».
Στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης ποσότητα ναρκωτικών, τα οποία υποστήριξε πως ήταν δικά του, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας.
 
Για την ίδια υπόθεση, καταζητείται ο 27χρονος Σύρος Mohamad Alshalal, τον οποίο έδειξε ο 22χρονος ως το πρόσωπο που ήταν μαζί του κατά τη διάπραξη του άγριου φονικού.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας