Ελεύθεροι οι επτά Ισραηλινοί, προχωρούν με αγωγές κατά της 19χρονης

Αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι  οι επτά νεαροί από το Ισραήλ που τελούσαν υπό κράτηση σχετικά με υπόθεση βιασμού στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από τις έρευνες αλλά και τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, δεν υπήρχαν στοιχεία εις βάρος των επτά ούτε και αλλά ευρήματα που να τους εμπλέκουν στην υπόθεση.

Η 19χρονη Βρετανίδα που προέβη στην καταγγελία πριν μερικές ημέρες κλήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου όπου και άλλαξε την κατάθεσή της λέγοντας πως η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι ομολόγησε η 19χρονη και το κίνητρο πίσω από τον ψευδή ομαδικό βιασμό

Ομολόγησε επίσης ότι η ίδια τους προσκάλεσε και όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και προέβη στην σχετική καταγγελία.

Στη συνέχεια οι επτά νεαροί που τελούσαν υπό κράτηση αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η 19χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου τη Δευτέρα το πρωί.
Περνούν στην αντεπίθεση
Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδουν τα Ισραηλινά μέσα, κάποιοι από τους δώδεκα Ισραηλινούς, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το βιασμό της 19χρονης Βρετανίδας, αναμένεται να λάβουν νομικά μέτρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκ των δικηγόρων, Nir Yaslovitch,  σε Ισραηλινά μέσα, κάποιοι από τους επτά που αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, αναμένετε να κινηθούν νομικά εναντίον της 19χρονης που έκανε την καταγγελία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην αντεπίθεση οι Ισραηλινοί-Κινούν αγωγές της 19χρονης για τα περί ομαδικού βιασμού της
 
«Θα ζητήσουμε μεγάλο ποσό για κάθε μέρα που έμειναν υπό κράτηση τα αγόρια», ανέφερε ο δικηγόρος προσθέτοντας πως, «όπως έλεγα στις δικάσιμους, δεν υπήρχε βιασμός. Οι νεαροί που ήρθαν για διακοπές, οι οποίες εξελίχθηκαν σε εφιάλτη, επιστρέφουν στο σπίτι τους».

 

Με νομικά μέτρα προειδοποιεί ο Καρούσος
Με τη λήψη νομικών μέτρων κατά όσων δυσφήμησαν την Αγία Νάπα προειδοποιεί ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Καρούσος.
 
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, αναφέρει πως η πόλη θα ετοιμάσει σειρά από μέτρα ως απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα της πόλης και θα απαντήσει με νομικά μέτρα εναντίον όποιου είναι υπαίτιος.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας
Μυστήριο με το νεκρό κοριτσάκι σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο-Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση
Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο νεαρός πριν πάρει φοιτήτριες με οτοστόπ και σκορπίσει τον τρόμο στην Ελλάδα