«Η selfie της κοπέλας μου ήταν αυτή που με έσωσε»-Στο Δικαστήριο ξανά οι επτά

Μια… selfie ήταν αυτή που έσωσε ένα εκ των πέντε Ισραηλινών που αφέθησαν ελεύθεροι για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αυτή η φωτογραφία ήταν το στοιχείο που έπεισε τους ανακριτές για την αθωότητα του.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Channel 12, αφέθηκε ελεύθερος χάρη σε μια selfie που τράβηξε η κοπέλα του και τον δείχνει να κοιμάται δίπλα της.
 
«Η selfie της κοπέλας μου, μου έσωσε τη ζωή… Δεν θα επιστρέψω ξανά στην Κύπρο», δήλωσε ο νεαρός, κατά την επιστροφή του στο Ισραήλ, ενώ περιέγραψε τα γεγονότα κατά τη σύλληψη του.
 
«Καθόμουν στο δωμάτιό μου, δεν ξέρω πως έφτασαν σε εμένα, αλλά ξαφνικά δύο Αστυνομικοί με ακινητοποίησαν και μου πέρασαν χειροπέδες. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήθελαν, αλλά στον σταθμό μου είπε ο μεταφραστής “είσαι ύποπτος για υπόθεση βιασμού κοπέλας”».
 
Ο νεαρός, όπως περιγράφει, είπε στην Αστυνομία, «πηγαίνετε ρωτήστε την κοπέλα μου, ήμουν μαζί της, έχουμε φωτογραφίες μαζί. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έλεγξαν».
 
Στο Δικαστήριο οι επτά
 
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκαν εκ νέου, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, οι επτά από τους δώδεκα νεαρούς από το Ισραήλ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 19χρονη Βρετανίδα και σημειώθηκε τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, στην Αγία Νάπα.
Μετά από αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού, η Αστυνομία άφησε χθες το απόγευμα πέντε εκ των υπόπτων, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους, ενώ για τους υπόλοιπους επτά θα ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.
Η δικαστική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αφού ανάμεσα στους υπόπτους υπάρχει ανήλικος, ηλικίας 15μιση χρόνων.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ελεύθεροι οι πέντε, στο Δικαστήριο οι επτά για τον ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα
  
Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία της 19χρονης και την έναρξη διερεύνησης της υπόθεσης, οι δώδεκα νεαροί και η παραπονούμενη εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, και σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ουσιαστικό στα σώματα τους.
 
Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν, ότι δύο από τους υπόπτους παραδέχθηκαν προφορικά ότι ήρθαν σε συνουσία με τη κοπέλα, ωστόσο ισχυρίζονται ότι είναι με την θέληση της, ενώ ορισμένοι από αυτούς βιντεογραφούσαν τη σκηνή και κάποιοι άλλοι δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο δωμάτιο.
  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Λέει ψέματα, δεν ήταν γυμνή…»-Ο ισχυρισμός ενός υπόπτου για τον ομαδικό βιασμό
 
Η μαρτυρία της 19χρονης
 
Η καταγγελία της 19χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, συνεχίζει να απασχολεί τα Ισραηλινά ΜΜΕ.

Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «The Times of Israel», επικαλούμενη το Channel 12, δημοσιεύει μέρος της μαρτυρίας της 19χρονης στην Αστυνομία και φέρνει στο φως τα όσα περιέγραψε η νεαρή στην κατάθεση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δύο από τους υπόπτους την κρατούσαν κάτω, πιέζοντας τα χέρια της, ενώ η ίδια έκλαιγε και τους έλεγε να την αφήσουν. Ισχυρίστηκε επίσης, όπως μεταδίδεται, ότι οι φίλοι των δύο την βίασαν με τη σειρά και κάποιοι την κτύπησαν.

«Θυμάμαι μέχρι τη 1:00 περίπου. Οι φίλοι τους που δεν ήξερα, με βίασαν. Κάποιοι φορούσαν προφυλακτικά, κάποιοι όχι. Με πόνεσαν σε όλο μου το κορμί… Ένας από αυτούς με κρατούσε κάτω και μετά έβλεπα τουλάχιστον 12 πρόσωπα… Για μια ώρα, τον ένα μετά τον άλλο», είπε στην Αστυνομία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Μετά που με άφησαν να φύγω λιποθύμησα. Μετά έφυγα τρέχοντας από το δωμάτιο, συνάντησα φίλους μου και με πήραν ημίγυμνοι στην κλινική».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εννέα από τους δώδεκα Ισραηλινούς ομολόγησαν πως ήταν στο δωμάτιο όταν έγινε το περιστατικό και τρεις αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις της Αστυνομίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο φως συνομιλίες της 19χρονης με ύποπτο και το βίντεο μετά την καταγγελία

Δειτε Επισης

Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»