Σκιές για τη δουλειά της 19χρονης από το δικηγόρο των Ισραηλινών-Όσα ισχυρίζεται

Για άλλες έξι μέρες ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης των επτά Ισραηλινών που οδηγήθηκαν εκ νέου το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού, ενώ οι άλλοι πέντε αφέθηκαν χθες ελεύθεροι αφού όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι εναντίον τους.
 

 
Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο ένας εκ των επτά υπόπτων είναι 15,5 ετών, με το Δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα της Αστυνομίας για την ανανέωση της κράτησης των υπόπτων, αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο.
 
Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεαρών, δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας, ενώ σε δηλώσεις του ένας εκ των δικηγόρων, Νιλ Γιάλοβιτς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ύποπτοι σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι. Υποστήριξε επίσης ότι η 19χρονη Βρετανίδα, που κατήγγειλε το βιασμό, λέει ψέματα και ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και δουλειά της είναι να βρίσκει νεαρούς και να πίνουν ποτό.
 
Σχετικά με τον φερόμενο εντοπισμό DNA ενός από τους υπόπτους στη σκηνή, είπε πως είναι κάτι που και ο ίδιος πρέπει να ψάξει, κάτι που θα κάνει προσεχτικά ώστε να διασφαλίσει την εικόνα του πελάτη του, ενώ κάλεσε την Αστυνομία να διερευνήσει τις καταγγελίες του για την 19χρονη παραπονούμενη.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτικές Αρχές πρέπει να εξετάσουν είκοσι και πλέον στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.
  
Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία της 19χρονης και την έναρξη διερεύνησης της υπόθεσης, οι δώδεκα νεαροί και η παραπονούμενη εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, και σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ουσιαστικό στα σώματα τους.
 
Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν, ότι δύο από τους υπόπτους παραδέχθηκαν προφορικά ότι ήρθαν σε συνουσία με τη κοπέλα, ωστόσο ισχυρίζονται ότι είναι με την θέληση της, ενώ ορισμένοι από αυτούς βιντεογραφούσαν τη σκηνή και κάποιοι άλλοι δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Λέει ψέματα, δεν ήταν γυμνή…»-Ο ισχυρισμός ενός υπόπτου για τον ομαδικό βιασμό

Δειτε Επισης

Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields