Ανατροπή! Τα άλλαξε η 19χρονη για τον ομαδικό βιασμό, ελεύθεροι όλοι οι Ισραηλινοί

Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε γύρω από την καταγγελία 19χρονης, που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, έπειτα από την οποία είχαν συλληφθεί δώδεκα Ισραηλινοί, πέντε εκ των οποίων είχαν αφεθεί προ ημερών ελεύθεροι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τι ομολόγησε η 19χρονη και το κίνητρο πίσω από τον ψευδή ομαδικό βιασμό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη άλλαξε την μαρτυρία της και ομολόγησε πως η καταγγελία περί βιασμού της, ήταν ψευδής. Ως εκ τούτου, οι επτά ύποπτοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας, ενώ πλέον η νεαρή από παραπονούμενη, μετατρέπεται σε κατηγορούμενη.
 
Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναμένεται να διερευνήσει εναντίον της 19χρονης υπόθεσης δημόσιας βλάβης και αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για τη ψευδή μαρτυρία της, που εξέθεσε την Κύπρο διεθνώς και οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψη των δώδεκα Ισραηλινών.
 
Η είδηση κάνει τον γύρω των βρετανικών και Ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, με την σελίδα «Times of Israel» να αναφέρει ότι, oι επτά Ισραηλινοί που κρατούνταν υπό την υποψία του ομαδικού βιασμού της Βρετανής τουρίστριας  θα αφεθούν ελεύθεροι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος ενός εκ των υπόπτων. 
 
Όπως εξήγησε, η Αστυνομία έχει στρέψει την προσοχή της στην κοπέλα που κατηγορούσε τους επτά Ισραηλινούς.
 
Ο δικηγόρος Νιρ Γιάσλοβιτς, ανακοίνωσε επίσης ότι «όλοι οι ύποπτοι θ’ αφεθούν ελεύθεροι αφού δεν έγινε ποτέ ο βιασμός στην Κύπρο».
 
Όλοι οι ύποπτοι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος θα επιστρέψουν σπίτι τους μετά την εφιαλτική υπόθεση στις διακοπές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έκανε επαγγελματική έρευνα εις βάθος.
 
Σημειώνεται ότι τόσο οι ύποπτοι όσο και οι κατηγορούμενοι είχαν εξεταστεί από ιατροδικαστή και δεν είχε εντιοπιστεί οτιδήποτε μεμπτό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκιές για τη δουλειά της 19χρονης από το δικηγόρο των Ισραηλινών-Όσα ισχυρίζεται
 
Όσα είχε αναφέρει στην κατάθεση της η 19χρονη
 
Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη κατάθεση της η νεαρή είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ότι δύο από τους υπόπτους την κρατούσαν κάτω, πιέζοντας τα χέρια της, ενώ η ίδια έκλαιγε και τους έλεγε να την αφήσουν. Ισχυρίστηκε επίσης, ότι οι φίλοι των δύο την βίασαν με τη σειρά και κάποιοι την κτύπησαν.

«Θυμάμαι μέχρι τη 1:00 περίπου. Οι φίλοι τους που δεν ήξερα, με βίασαν. Κάποιοι φορούσαν προφυλακτικά, κάποιοι όχι. Με πόνεσαν σε όλο μου το κορμί… Ένας από αυτούς με κρατούσε κάτω και μετά έβλεπα τουλάχιστον 12 πρόσωπα… Για μια ώρα, τον ένα μετά τον άλλο», είπε στην Αστυνομία, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Μετά που με άφησαν να φύγω λιποθύμησα. Μετά έφυγα τρέχοντας από το δωμάτιο, συνάντησα φίλους μου και με πήραν ημίγυμνη στην κλινική».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Αμαρτωλή πόλη… Βιασμοί, ξυλοδαρμοί και δολοφονίες»

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»