Ευχαριστίες Αρχηγού σε όσους συνέβαλαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης του serial killer

Τις ευχαριστίες του εκφράζει ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης προς όλους όσους συνέβαλαν στις επίπονες έρευνες δυο μηνών για εντοπισμό των σορών των πέντε γυναικών και των δύο παιδιών, θυμάτων του πρωτοφανούς εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία.

Ο κ. Μιχαηλίδης επισημαίνει ότι επί σειρά εβδομάδων δεκάδες μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μαζί με ιδιώτες επαγγελματίες δύτες και στελέχη άλλων ειδικοτήτων, καθώς και λειτουργοί κρατικών υπηρεσιών σε υποστηρικτικές υπηρεσίες, εργάστηκαν καθημερινά και ακατάπαυστα για να φέρουν σε αίσιο πέρας το πιο κρίσιμο στάδιο των ερευνών για τεκμηρίωση των υποθέσεων ώστε ο δράστης να αχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Ο Αρχηγός Αστυνομίας υπογραμμίζει ιδιαίτερα την αυστηρή προσήλωση και τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν οι ανακριτές του ΤΑΕ με την υποστήριξη των υπολοίπων μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και μελών άλλων Αστυνομικών Διευθύνσεων, Υπηρεσιών και Μονάδων. Συγχαίρει παράλληλα τον επικεφαλής των ερευνών για την ανεύρεση των θυμάτων Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μάρκο Τράγκολα καθώς και των άλλων Πυροσβεστών και μελών της ΕΜΑΚ για την άρτια επιτέλεση του καθήκοντός τους. Ευχαριστεί επίσης τους ιδιώτες επαγγελματίες δύτες και χειριστές του τεχνολογικού εξοπλισμού που προσέφεραν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο κύριος Μιχαηλίδης υπογραμμίζει ότι ο εντοπισμός και των 7 σορών των αθώων θυμάτων πέρα από την βαρύτητα στην τεκμηρίωση της υπόθεσης, επέβαλε προσπάθειες που απαιτούσαν ιδιαίτερο ψυχικό σθένος, ζήλο και αφοσίωση στην υπηρεσία συνειδητοποιώντας την ελάχιστη υποχρέωση προς τους οικείους των θυμάτων.

Γι’ αυτό εργάστηκαν με πείσμα, παρά τις όποιες δυσκολίες, εμπόδια και απογοητεύσεις που πέρασαν. Όλοι τους υπερέβαλαν εαυτόν, έδειξαν υπομονή και επιμονή και ισχυρή βούληση με σκοπό να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Η διερεύνηση των πιο πάνω υποθέσεων, βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο, με την ομάδα των ανακριτών και των άλλων μελών της Αστυνομίας που συνδράμουν, να εργάζονται με στόχο την πλήρη εξιχνίαση τους.

Περαιτέρω, ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους πολίτες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν ή και συνέδραμαν το όλο έργο της Αστυνομίας. Ευχαριστίες τέλος εκφράζονται προς του εκπροσώπους των ΜΜΕ για την συνεργασία, σοβαρότητα και υπομονή που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των ερευνών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί