Σάββατο 26 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι τρεις γυναίκες που αναζητούνται, το άφαντο κινητό και η απάθεια του ίλαρχου

  04/06/2019 14:07
 Οι τρεις γυναίκες που αναζητούνται, το άφαντο κινητό και η απάθεια του ίλαρχου

Οι τρεις γυναίκες που αναζητούνται, το άφαντο κινητό και η απάθεια του ίλαρχου

  04/06/2019 14:07
Ούτε αυτή την εβδομάδα θα καταχωρηθεί η πολύκροτη υπόθεση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου που ομολόγησε στις 25 Απριλίου, έντεκα μέρες μετά την ανεύρεση του πρώτου πτώματος στο μεταλλείο του Μιτσερού, ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά κατά τα έτη 2016-2018.
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης, μετά από απανωτές συσκέψεις που πραγματοποίησαν με την Νομική Υπηρεσία, θα οδηγήσουν εκ νέου την Πέμπτη τον 35χρονο ίλαρχο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ζητώντας για έβδομη φορά την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, τόσο επί των τεκμηρίων όσο και επί των σορών των θυμάτων, στα οποία από σήμερα προστέθηκε και η τρίτη σορός που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.
 
Ψάχνουν άλλες τρεις γυναίκες που συνομιλούσε ο 35χρονος
 
Την ίδια ώρα, οι Αρχές επιχειρούν να ολοκληρώσουν το παζλ της υπόθεσης και να κλείσουν τον κύκλο των καταθέσεων και των ερευνών που υπολείπονται, ενώ πρόκειται για τεράστιο όγκο μαρτυρικού υλικού, το οποίο θα κατατεθεί στο Δικαστήριο, στα πλαίσια της δίκης.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές αναζητούν τρεις γυναίκες, με τις οποίες συνομιλούσε μέσω της σελίδας Badoo ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει ότι είναι νεκρές.
 
Πρόκειται για γυναίκες που δεν δηλώθηκαν ως ελλείποντα πρόσωπα και πιθανόν να βρίσκονται στο εξωτερικό, ενώ οι ανακριτές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους από τις συνομιλίες που είχε μέσω διαδικτύου ο 35χρονος ίλαρχος.
 
Όσον αφορά τα τεκμήρια που αναζητούν οι Αρχές, είναι ανάμεσα σε άλλα και το κινητό τηλέφωνο του υπόπτου, το οποίο, όπως ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης ο 35χρονος, το πέταξε σε καλάθους, ωστόσο από τις έρευνες που έγιναν δεν κατέστη δυνατός, μέχρι στιγμής, ο εντοπισμός του.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, ο 35χρονος συνεχίζει να κρατά την ίδια στάση, να είναι δηλαδή απαθής και να μην έχει δείξει σημάδια μεταμέλειας και σε καμία στιγμή των ανακρίσεων δεν έδειξε να λυγίζει και να ζητά έστω μία συγγνώμη για τις αποτρόπαιες και φρικτές πράξεις του.
 
Επίσης, η θέση του είναι ότι η δολοφονική του δράση ξεκίνησε το 2016, με το διπλό φονικό μητέρας και κόρης, ενώ το τελευταίο του θύμα ήταν η 28χρονη Αριάν Πάλανας, με τον 35χρονο να ισχυρίζεται ότι μετά «κατάφερε να το ελέγξει».
 
Σε ό,τι αφορά το κίνητρο του, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι «απλά ένιωθα ηδονή».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας