Δευτέρα 23 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έρευνες και στην Ελλάδα για ενδεχόμενη δολοφονική δράση του «Ορέστη»

  22/04/2019 12:13
Έρευνες και στην Ελλάδα για ενδεχόμενη δολοφονική δράση του «Ορέστη»

Έρευνες και στην Ελλάδα για ενδεχόμενη δολοφονική δράση του «Ορέστη»

  22/04/2019 12:13
Έρευνα για ενδεχόμενη δολοφονία και στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές για τον 35χρονο serial killer «Ορέστη» της Κύπρου, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, βρισκόταν στη χώρα από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018 για στρατιωτική εκπαίδευση.
 
Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως ο δράστης είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στο παρελθόν, αφού μόλις τελείωσε το σχολείο είχε πάει στην Αθήνα και υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.
 
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 35χρονος είχε μεταβεί στην Ελλάδα τον Απρίλη και επέστρεψε στις αρχές Μαΐου και εδώ σημειώνεται ότι η εξαφάνιση μάνας και κόρης καταγγέλθηκε στις 4 Μαΐου, όπου, κατά το δεδομένο χρόνο, και συγκεκριμένα λίγες μέρες προηγουμένως, επέστρεψε στην Κύπρο ο 35χρονος.
 
Την ίδια ώρα η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις για τη δράση του κατά συρροή δολοφόνου «Ορέστη», αφού ήδη έχουν εντοπιστεί τα πτώματα δύο γυναικών και αναζητείται εκείνο της εξάχρονης Sierra Graze, κόρης της Marry Rose.
 
Υπενθυμίζεται πως, ο 35χρονος λοχαγός που κρυβόταν πίσω από ένα λογαρισμό υπό την επωνυμία «Ορέστης», ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης, καθώς και ακόμα μιας γυναίκας από τις Φιλιππίνες, της Αριάν Παλανάς Λοζάνο.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας