Πέμπτη 16 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Λάτρης του μεταλλείου ο serial killer-Οι «ψαγμένες» φωτογραφίες

  21/04/2019 21:52
Λάτρης του μεταλλείου ο serial killer-Οι «ψαγμένες» φωτογραφίες

Λάτρης του μεταλλείου ο serial killer-Οι «ψαγμένες» φωτογραφίες

  21/04/2019 21:52
Την κάθε γωνιά του Μεταλλείο στο Μιτσερό φαίνεται πως γνώριζε ο 35χρονος ίλαρχος που παραδέχθηκε μέχρι στιγμής τη διάπραξη των φόνων δύο γυναικών, ενώ ο κόκκινος κύκλος των θυμάτων, όπως όλα δείχνουν, είναι ακόμη μεγαλύτερος.
 
Εκτός από μέλος της Εθνικής Φρουράς ο 35χρονος ασχολείτο επαγγελματικά και με τη φωτογραφία, εξού και συστήθηκε ως φωτογράφος στην 38χρονη, που ήταν το πρώτο θύμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο και στάθηκε η αφορμή να αποκαλυφθεί η φρίκη και η Κύπρος να έρθει αντιμέτωπη με το πιο ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε στα χρονικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Με βάση τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα serial killer ο οποίος κτυπούσε με τον ίδιο τρόπο. Μέχρι στιγμής από το φρεάτιο ανασύρθηκαν οι σοροί δύο γυναικών ενώ οι ενδείξεις υποδηλούν ότι στο βάθος βρίσκονται και άλλα πτώματα.

 
Όπως ακούστηκε και στο Δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, εξ αρχής υπήρχε το συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν γνώστης του συγκεκριμένου μεταλλείου και μάλιστα είχε αναφερθεί σε φωτογραφίες του υπόπτου που ανάρτησε σε προσωπική του σελίδα στο Facebook από το μεταλλείο στο Μιτσερό.
 
Το συμπέρασμα του ανακριτή ενισχύεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο 35χρονος στο προσωπικό του πορτφολιο σε σχετική πλατφόρμα για επαγγελματίες φωτογράφους.
 
Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις, ο 35χρονος επισκεπτόταν συχνά το μεταλλείο και μάλιστα γνώριζε  πιθαμή προς πιθαμή όλο τον χώρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 
Δείτε τις φωτογραφίες
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας