LIVE: Έρευνες στο Ξυλιάτο, προσωρινή διακοπή για λόγους ασφαλείας στο Μιτσερό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού πιθανών νέων πτωμάτων στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, από μέλη της ΕΜΑΚ, τα οποία άρχισαν νέες έρευνες με τη συνδρομή ρομποτικής κάμερας, από νωρίς το απόγευμα.
 
Την ίδια ώρα, άκαρπες απέβησαν για άλλη μια μέρα οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου, χώρο τον οποίο υπέδειξε ο 35χρονος λοχαγός που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, ως τόπο ταφής της εξάχρονης Sierra Graze, κόρης της Marry Rose, επίσης θύματος του. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι αρκετά δύσκολη και πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα.
 
Η ΕΜΑΚ χρησιμοποιεί ειδική κάμερα, η οποία κατεβαίνει μέσα στο φρεάτιο και με αυτήν προσπαθούν να εντοπίσουν πτώματα. Κατά τη χθεσινή επιχείρηση, η κάμερα κατήλθε μέχρι τα 50 μέτρα, ενώ το βάθος του φρεατίου είναι 130 μέτρα.
 
Ο 35χρονος που τελεί υπό κράτηση έχει ομολογήσει τη διάπραξη του φόνου της 38χρονης Marry Rose  Tiburcio, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο και έχει αναγνωριστεί και της 28χρονης Arian Palanas Lozano, η οποία δηλώθηκε ως εξαφανισμένη ενάμιση μήνα μετά το πρώτο θύμα.
 
Όπως υποστήριξε στους ανακριτές ο 35χρονος, σκότωσε την Arian, ενώ έκαναν έρωτα, και ακολούθως την έδεσε και μετέφερε τη σορό της στο μεταλλείο.
 
Εκτιμάται ότι, για πρώτη φορά, οι Αρχές στην Κύπρο διερευνούν υπόθεση serial killer, λόγω του πανομοιότυπου τρόπου με τον οποίο έδρασε ο δολοφόνος και της κατάστασης στην οποία βρέθηκαν οι σοροί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών