Το μυστήριο γύρω από τις σορούς και τα πιθανά παιχνίδια του serial killer

Παρατείνεται το θρίλερ γύρω από το φρεάτιο θανάτου στο Μιτσερό, καθώς οι σημερινές έρευνες, τόσο για τον εντοπισμό της εξάχρονης όσο και άλλων πτωμάτων, ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.
 
Με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρέθηκαν στο λατομείο του Μιτσερού, όπου άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων σορών, ενώ κρίθηκε αναγκαία η συμβολή ιδιωτικής εταιρείας που συνέβαλε με τη χρήση ειδικής κάμερας η οποία μπορεί να κατέλθει μέχρι και 300 μέτρα κάτω από το νερό.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα κατήλθε σήμερα στα πενήντα μέτρα, χωρίς όμως να καταγράψει οποιοδήποτε εύρημα. Σημειώνεται ότι το βάθος του φρεατίου είναι 130 μέτρα.
 
Μετά το τέλος της σημερινής επιχείρησης, σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανέφερε ότι το έργο της Πυροσβεστικής είναι δύσκολο και ότι καταβάλλονται κάθε δυνατές προσπάθειες. Επίσης ανέφερε ότι οι έρευνες θα επαναρχίσουν αύριο το πρωί.
 
Παράλληλο μέτωπο ερευνών διεξήχθη στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος, που βρέθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.
 
Ο 35χρονος που τελεί υπό κράτηση υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο, που κατά τον ισχυρισμό του πέταξε το παιδί, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε κολλήσει σε ένα δέντρο και το έσπρωξε για δεύτερη φορά, για να καταλήξει στη λίμνη.
 
Κατά τις σημερινές έρευνες στο σημείο επιστρατεύτηκαν δύτες, οι οποίοι με την χρήση καμερών έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή για τη σορό της εξάχρονης. Ωστόσο, οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, ενώ οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 35χρονος να λέει ψέματα και να επιχειρεί να αποπροσανατολίσει.  
 
Οι έρευνες και στα δύο σημεία, Μιτσερό και Ξυλιάτο, αναμένεται να επαναρχίσουν αύριο, ενώ ο 35χρονος θα ανακριθεί εκ νέου.
 
Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοινώθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, ο 35χρονος παραδέχθηκε, τόσο το φόνο της 38χρονης μητέρας της εξάχρονης όσο και τον φόνο 28χρονης, η οποία επίσης είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει επί του παρόντος εάν η δεύτερη σορός που ανασύρθηκε από το φρεάτιο ανήκει στην 28χρονη.
 
Σε ό,τι αφορά την 28χρονη, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι αφού έκανε έρωτα μαζί της, την έπνιξε, ενώ στη συνέχεια την έδεσε και μετέφερε τη σορό της στο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου την έριξε στο φρεάτιο.
 
Εκτιμάται ο 35χρονος δολοφονούσε τα θύματα του με τον ίδιο τρόπο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι μαθητές από το Ριζοκάρπασο επισκέφτηκαν το πάρκο καμήλων σε μία μέρα γεμάτη διασκέδαση (pics)
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 14χρονος-Ζητά βοήθεια η Αστυνομία
Συλλήψεις Αστυνομίας και Βρετανικών Βάσεων για κροτίδες και ναρκωτικά
LIVE/Χρίστου: Στις εννέα Ιουνίου έχουμε ραντεβού με την ιστορία
Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Λοϊζίδης vs Παπαθεοδώρου: Ο χαρτοπόλεμος, οι κατηγορίες και η καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές