ΒΙΝΤΕΟ: Γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια στη Λάρνακα και έκαναν έκπληξη σε εξάχρονη

Αυτό που βιώνει όλη η Κύπρος, είναι πρωτόγνωρο και πολύ δύσκολο. Πιο δύσκολο είναι, όμως, για τα μικρά παιδιά που προσπαθούν να κατανοήσουν για πιο λόγο δεν μπορούν να βγαίνουν έξω και να παίζουν με τους φίλους τους.
 
Για την Πανάγια Μιχαήλ που μένει στην περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα, όμως, υπήρχε ακόμη ένας λόγος χθες που ήταν στεναχωρημένη. Είχε γενέθλια, έκλεινε έξι χρόνων και το πάρτι που ετοίμασαν οι γονείς της ακυρώθηκε, λόγω των περιοριστικών μέτρων.
 
Μια ανάρτηση που έκανε η μητέρα της στο facebook, ωστόσο, έκανε αυτά τα γενέθλιά της αξέχαστα. Ανήρτησε τη φωτογραφία της τούρτας της γράφοντας: « Μικρο μου μωράκι, η μέρα που περίμενες έφτασε, όχι όμως όπως την είχαμε σχεδιάσει. Φέτος δεν θα σβήσεις τα κεράκια παρέα με τους φίλους σου, αλλά μόνο με τις αδερφές και τους γονείς σου. Στα 6α σου γενέθλια λοιπόν, μένουμε σπιτι και τρώμε όλη την τούρτα μόνοι μας. Χρόνια σου πολλά ζουζούνι μου κ σου υπόσχομαι μόλις περάσει αυτό θα σου κάνω το μεγαλύτερο πάρτι γενεθλίων».
 
 
Αυτή της την ανάρτηση είδε η γειτόνισσα στο πίσω σπίτι, που της πρότεινε να κάνουν μια έκπληξη στην εξάχρονη. Να βγουν όλοι οι γείτονες στα μπαλκόνια και να της τραγουδήσουν το happy birthday. Έτσι κι έγινε. Μια πράξη αλληλεγγύης των γειτόνων που άλλαξε τη διάθεση όλων. Τη μοναδική και καθόλα συγκινητική στιγμή της έκπληξης στην Πανάγια, ανήρτησε στο facebook η μητέρα της.
 

 
Η μητέρα της εξάχρονης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας στον REPORTER, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη προς τους γείτονές της. «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Άλλαξε σε όλους μας τη διάθεση και σίγουρα η Πανάγια θα θυμάται για πάντα αυτά τα γενέθλια. Όταν είδε την ανάρτηση μου η γειτόνισσα στο πίσω σπίτι μου έστειλε μήνυμα με την ιδέα της. Ειδοποιήθηκαν και άλλοι γείτονες και όταν βγήκαμε έξω φωνάξαμε και άνοιξαν και άλλοι τα παράθυρά τους. Χάρηκε πάρα πολύ και η μικρή και τα άλλα δύο μας παιδιά.».
 
Η ομάδα του REPORTER εύχεται στην μικρή Πανάγια, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Μπράβο στους γείτονες, που συμμετείχαν στο πιο όμορφο πάρτι γενεθλίων των ημερών. Τέτοιες πράξεις δίνουν ελπίδα και δύναμη σε όλους!!!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πτώση στους εργαζόμενους στον Τύπο και συναφή επαγγέλματα στην Κύπρο-Tα στοιχεία της Eurostat
Έπεσε στο 6% η ανεργία τον Μάρτιο στην Κύπρο σύμφωνα με τη Eurostat
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης
Έμειναν με άδειες τις τσέπες το Πάσχα χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι-«Τελικά τα €100 έγιναν €50 διότι τα μοίρασαν»
Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα δεκάμηνου βρέφους-«Θα πέθαινε στα χέρια της μάνας του»
Παραδόθηκαν σε 160 οικογένειες κουπόνια και πακέτα με τρόφιμα για το Πάσχα
Τήρησαν και φέτος το έθιμο της αναπαράστασης της μεταφοράς του Σταυρού στον Κάθηκα (pics&vid)
Φράγκος: Από Β’ Παγκόσμιο έχουμε να δούμε τόσους νεκρούς δημοσιογράφους όπως στη Γάζα
Στολίστηκαν με κατάνυξη οι Επιτάφιοι και ξεκίνησε το προσκύνημα των πιστών στις Εκκλησίες (pics)
Φαίδωνος: Σύντομα ολοκληρώνονται οι έξυπνες στάσεις επιβίβασης