Μάχη για ένα εισιτήριο πριν τις έξι το απόγευμα-Πληρώνουν μέχρι 800 ευρώ (pics)

Σύμφωνα με τα μέτρα από τις έξι το απόγευμα, όσα πρόσωπα καταφθάνουν στην Κύπρο θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό από πιστοποιημένο φορέα του εξωτερικού, ότι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και δεν είναι φορείς του κορωνοϊού.
 
Η κατάσταση στα αεροδρόμια είναι μεταβαλλόμενη με πτήσεις να ακυρώνονται. Συγκεκριμένα σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν 32 αφίξεις και 32 αναχωρήσεις πτήσεων από το αεροδρόμιο Λάρνακας και οκτώ αφίξεις και οκτώ αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν και νέες ακυρώσεις πτήσεων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Την ίδια ώρα μια πτήση της British Airways, που θα κατέφθανε στην Κύπρο στις έξι και τριάντα το απόγευμα θα αφιχθεί δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις τέσσερις και τριάντα το απόγευμα,
Παράλληλα σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες, υπάρχει τεράστια ζήτηση και πολύ μικρή προσφορά, όσον αφορά πτήσεις από Ελλάδα που καταφθάνουν στα αεροδρόμια πριν τις έξι το απόγευμα. Μάλιστα υπήρξε ταξιδιώτης που πλήρωσε 800 ευρώ για να εξασφαλίσει εισιτήριο που καταφθάνει στη Λάρνακα πριν τις έξι το απόγευμα.
 
Μέχρι τις έξι  υπάρχουν τέσσερις προγραμματισμένες πτήσεις από την Ελλάδα, τρεις από Αθήνα και μία από Θεσσαλονίκη, οι οποίες είναι γεμάτες. Ερευνά του REPORTER κατέδειξε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία θέση από Αθήνα και η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 375 ευρώ.
 
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λαμβάνονται αυξημένα μέτρα καθαριότητα, με το προσωπικό να διεξάγει συνεχώς εργασίες. Οι περισσότεροι επιβάτες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο λαμβάνουν και οι ίδιοι προσωπικά μέτρα υγιεινής φορώντας μάσκες και γάντια.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μειωμένη κατά το ήμισυ η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα-Οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ανέτοιμη η Κύπρος για την ανεξάρτητη διαβίωση για ΑμεΑ-«Ο δρόμος είναι γεμάτος με θεσμικά εμπόδια»
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό λόγω της κακοκαιρίας
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων