Όταν η Σίσσυ και ο Θοδωρής εξηγούσαν πώς περνούν τις κρίσεις στον γάμο τους...

Μας το είπαν αλλά δεν το καταλάβαμε…
Σαν «βόμβα» έσκασε το απόγευμα της Τρίτης η είδηση πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, ανέβασε ένα αινιγματικό μήνυμα στα instastories. Συγκεκριμένα η εικόνα που δημοσίευσε η παρουσιάστρια έγραφε: «Νηστέψτε από τον φθόνο, την κακία, το μίσος, την υποκρισία, το ψέμα, τη ρουφιανιά, την προδοσία. Αυτά σταύρωσαν τον Χριστό! Ούτε το τυρί, ούτε τα αυγά, ούτε το λάδι…».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Διαζύγιο βόμβα! Χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

 
Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τόσο η παρουσιάστρια του Open Beyond όσο και ο frontman άλλαξαν τις πληροφορίες που είχαν στα προφίλ τους. Ειδικότερα, η Σίσσυ έβγαλε το «wife of…» και ο Θοδωρής το «Readhead’s lover». Οι δυο τους θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τα δεδομένα στη ζωή τους και να γυρίσουν σελίδα έχοντας πάντα ως κοινό στόχο την ευτυχία των παιδιών τους.
 
Η τελευταία κοινή φωτογραφία που είδαμε στο προφίλ της κοκκινομάλλας παρουσιάστριας δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου. Όπως θα δεις, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνεται το πρόσωπο της Σίσσυς, το κεφάλι του Θοδωρή αλλά και τα χέρια των γιων τους.
 

Το πρώην πλέον ζευγάρι, τον Ιούνιο του 2018 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι και μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει πως ξεπερνάει τις κρίσεις στον γάμο του.

Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.

Θ.: Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.

Σ.: Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο.

Το ότι ήρθε ένα παιδί τόσο γρήγορα σας απομάκρυνε, έστω για λίγο;

Σ.: Όχι, γιατί ήμασταν στη μεγάλη καψούρα και αυτό βοήθησε. Το μωρό ήταν παιδί του έρωτα. Υπήρχαν βέβαια πρακτικά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Ήμασταν και οι δύο μικροί, 27 εγώ, 29 ο Θοδωρής, πολύ αφοσιωμένοι στις δουλειές μας, αλλά επειδή προσαρμόσαμε τελικά το παιδί στη ζωή μας και δεν αλλάξαμε ζωή, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ειδικά το πρώτο παιδί ήταν όλη μέρα μαζί μας στα πλατό, στις συναυλίες, στα live. Στο δεύτερο ήταν όλα πολύ πιο στρωμένα.

Περάσατε μια ατυχία όταν χάσατε ένα μωρό πριν από ενάμιση χρόνο. Αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο και σκληρό. Σας κλόνισε;

Θ.: Σαφώς μας κλόνισε. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι έχουμε δύο παιδιά, κάτι που εκ των πραγμάτων σε βοηθά να ξεχαστείς και να παρηγορηθείς. Δεν ήταν το μεγάλο σοκ, που σε καταπίνει και σε βάζει σε μια αδράνεια. Από την άλλη, μια τέτοια κατάσταση σε σοκάρει. Στην περίπτωσή μας, επειδή όλο αυτό βρέθηκε και κάτω από ένα spot light, μεγεθύνθηκε. Οπότε εκεί που λες «θέλω να ξεχαστώ, να το βάλω σε μια τάξη μέσα μου μόνος μου», δεν σε αφήνουν να το κάνεις. Με αγάπη πολλές φορές και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Σ.: Εγώ το βίωσα λίγο διαφορετικά. Ο κόσμος με βοήθησε, γιατί ένιωσα πολύ μεγάλη στήριξη. Αλλά ήταν το ίδιο βαρύ και για τους δύο. Είμαστε και οι δύο κοντά στα παιδιά μας. Η περίπτωσή μας δεν είναι η μαμά που είναι πάνω από τα παιδιά όλη μέρα και ο μπαμπάς που τα βλέπει πού και πού. Απλά συνέβαινε στο δικό μου σώμα. Αυτή είναι η διαφορά. Αλλά και οι δύο χάσαμε ένα παιδί, δεν το έχασα μόνο εγώ. Η ψυχραιμία με την οποία το αντιμετώπισα αφορούσε πρωταρχικά τη στήριξη που είχα από τον άντρα μου. Όσον αφορά στον κόσμο, θα μου ήταν πιο δύσκολο να υποκρίνομαι εκείνη την περίοδο ότι είμαι καλά ενώ δεν ήμουν. Μου έκανε καλό το ότι ήξεραν. Πάρα πολλές γυναίκες με παρόμοιες ιστορίες βρέθηκαν δίπλα μου. Έζησα πολύ έντονες στιγμές, που με αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Αλλά κι εγώ ένιωσα ότι με αυτό τον τρόπο το μοιράστηκα, ότι ήταν λιγότερο το βάρος.

Για τα παιδιά ήταν εύκολο;

Σ.: Τους το είχαμε πει αλλά…

Θ.: Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τη βαρύτητα των πραγμάτων, ίσως γιατί δεν αντιλαμβάνονται τη μονιμότητα μιας απώλειας. Το άφησαν εύκολα πίσω.

H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε εξομολογήσεις για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και στην εκπομπή Celebrity Travel μόλις μερικές εβδομάδες πριν, όπου δεν δίστασε να δηλώσει: 

«Εκείνος είναι λίγο πιο ζηλιάρης αλλά η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας έχει στοιχεία έντονα. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, υπήρξαν πολλές φορές που φτάσαμε στα όρια μας και παλεύουμε για αυτή την σχέση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί. Είναι μια σχέση εκρηκτική. Έχει μέσα εντάσεις, ζήλιες, ανταγωνισμό, έχει εκρηκτικότητα...»

Το θέμα απασχόλησε αρκετή ώρα την παρέα του Πρωινό, η οποία προσπάθησε να ρίξει φως στο παρασκήνιο αυτής της εξέλιξης.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε τα εξής: «Επειδή είναι κάτι που το συζητήσαμε όλοι στις παρέες μας, εγώ θέλω να πω από τη δική μου πλευρά και με πολύ σεβασμό και στους δύο αυτούς ανθρώπους που γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι πως είναι πολύ καλοί γονείς και οι δύο. Ξέρω ότι και ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου περνούν πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά τους. Μοίραζαν τη μέρα τους, τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Αυτό που μας απασχολεί είναι αν αυτό το πράγμα έσκασε ξαφνικά. Και πάλι με πολύ σεβασμό στους δύο αυτούς ανθρώπους, όπως πολλά ζευγάρια περνούν τα πάνω και τα κάτω τους κι επειδή και ο Θοδωρής σε παλαιότερες συνεντεύξεις το έχει πει δημόσια, σε έναν γάμο δεν είναι όλα ανέφελα. Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι μου είχε πει «σαφώς και έχουμε συμβουλευτεί ψυχολόγο». Μπορεί να τους βλέπαμε χαμογελαστούς, δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές. Αυτό που συνέβη είναι ότι το πάλεψαν πάρα πολύ. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει εδώ και δυόμισι μήνες».

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Το τελευταίο διάστημα, επειδή είχαν κάνει κι ένα κανάλι μαζί στο youtube, έκαναν και τα ταξίδια, έλεγες τι έρωτας! Εγώ τους είχα συναντήσει και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι, μια πολύ όμορφη οικογένεια που είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι όμορφη. Είμαι σίγουρη ότι η Σίσσυ θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει όπως πρέπει. Τον τελευταίο καιρό ανέβαζαν κάποια stories που κάτι ήθελαν να πουν, προφανώς υπήρχε όλη αυτή η ιστορία».

 

Η Κατερίνα Καινούργιουθυμήθηκε την εποχή που η Σίσσυ Χρηστίδου είχε γνωρίσει τον Θοδωρή Μαραντίνηκαι προέβη σε αποκαλύψεις.

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Εγώ στενοχωρήθηκα, γιατί την συγκεκριμένη σχέση την έζησα από την αρχή της. Γνώρισα την Σίσσυ όταν δούλευα ρεπόρτερ στον Γρηγόρη και μόλις είχε γνωρίσει η Σίσσυ τον Θοδωρή, ήταν από τα ζευγάρια που χαιρόμουν που έβλεπα. Καλώς ή κακώς οι σχέσεις εξελίσσονται και μαζί με τα παιδιά τους θα μείνουνε δεμένοι, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι να υπάρχει κατανόηση γιατί είναι δύσκολη στιγμή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια