Όλη η ελληνική showbiz σε εξωτικούς προορισμούς!

Παρίσι, Μαρόκο, Ντουμπάι, νησιά Γκαλαπάγκος, Χαβάη, Μαλδίβες και άλλα μακρινά και εξωτικά μέρη και η πρόταση γάμου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει στο έπακρο τις πασχαλινές διακοπές της, αφού αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε προς τροπικό προορισμό μαζί με την οικογένειά της. Η ωραία Ελένη περίμενε πως και πως τον ερχομό των διακοπών, καθώς ήθελε να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία ποζάρει ξαπλωμένη στην άμμο και είναι άκρως εντυπωσιακή. Μπορεί να μην αποκάλυψε τον προορισμό, όμως αν κρίνουμε από το χρώμα της άμμου και το μαύρισμα της Ελένης, είναι εξωτικός.

Δες την φωτογραφία:

 

Οι πασχαλινές διακοπές για την Ζέτα Μακρυπούλια μόλις ξεκίνησαν!

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε ένα Instastory, από τον εξωτικό προορισμό που επέλεξε για τις εορταστικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Ζέτα, μας δείχνει το εντυπωσιακό μπαλκόνι του δωματίου της όπου περιτριγυρίζεται από θάλασσα, με ξαπλώστρες περιστοιχισμένες .

Δείτε παραπάνω το Instastory που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια

 

Έναν μοναδικό προορισμό επέλεξαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας για να διασκεδάσουν μαζί με τα παιδιά τους Μάργκω, Σπύρο και Κωνσταντίνο. Το μέρος αυτό είναι ιδανικός προορισμός για παιδιά αλλά και οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά εκεί. Μιλάμε φυσικά για το θεματικό πάρκο της Disneyland!

Σε ιστορία που δημοσίευσε στο Instagram η Μαριέττα μας έδειξε στιγμιότυπα από τη διαδρομή και τη βόλτα της οικογένειας στο πάρκο ενώ δεν παρέλειψε να πει το πόσο ενθουσιασμένη ήταν που θα συναντούσε για πρώτη φορά την Άριελ από κοντά!

H Disneland είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας αφού η Μαριέττα Χρουσαλά τον είχε επιλέξει και παλαιότερα για να γιορτάσει εκεί και τα γενέθλια της κόρης της Μάργκω.

Η Τζένη Μελιτά, όπως μας είχε ενημερώσει, θα έκανε ταξιδάκι πριν το Πάσχα στο Μαρόκο με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαργαρίτη. Εκεί η παρουσιάστρια περιμένει να της γίνει πρόταση γάμου!

«Ετοιμάζουμε το Πάσχα ταξίδι στο Μαρόκο. Κάτι μυρίζομαι για πρόταση γάμου στο ταξίδι μας… Πάνω ή κάτω από την καμήλα θα γίνει η πρόταση γάμο» είχε πει on camera η Τζένη Μελιτά!

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αγαπούν τα ταξίδια. Έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, κάνουν ταξιδάκια αναψυχής. Βέβαια αυτό το ταξίδι είναι διαφορετικό γιατί η παρουσιάστρια περιμένει την πρόταση γάμου και εμείς αναμένουμε να δούμε το μονόπετρο!

Δείτε φωτογραφία από το Πασχαλινό ταξίδι της Τζένης Μελιτά στο Μαρόκο.

Η Δούκισσα Νομικού ήδη από το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο Ντουμπάι μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιο τους Σάββα και βιώνουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Μιας και βρίσκεται στις αρχές ακόμη, η Δούκισσα επιθυμούσε να κάνει ένα οικογενειακό ταξίδι εκτός Ελλάδος, μιας και σε λίγους μήνες θα… φουσκώσει κι άλλο! Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο τον ηλιόλουστο καιρό των Ηνωμένων Εμιράτων και δεν σταματάει τις δροσερές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου. Η Δούκισσα και ο Δημήτρης προσπαθούν να απολαύσουν όσο μπορούν τον ελεύθερο τους χρόνο με τον μονάκριβο γιο τους, τον μικρό Σαββούλη – όπως τον φωνάζει η μαμά του – λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο πασχαλινός της προορισμός είναι το μαγευτικό Ντουμπάι! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την υπέροχη θέα που έχει από το ξενοδοχείο της, ενώ ευχήθηκε στους followers της να έχουν Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

 

Μια ξεχωριστή απόδραση απολαμβάνουν τις τελευταίες ώρες η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης. Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο τρέφει την ίδια μεγάλη αγάπη τόσο για τα ταξίδια όσο και για τη φωτογραφία βρίσκονται στα νησιά Γκαλαπάγκος, τα οποία αποτελούν ένα αρχιπέλαγος με ηφαιστειακής προέλευσης νησιά. Η ταλαντούχα φωτογράφος και ο επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια σε ιδιαίτερους και ξεχωριστούς προορισμούς και πάντα μοιράζονται τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι και το μοναδικό ταξίδι τους στα νησιά Γκαλαπάγκος δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά του και δεν σταματά να εξερευνά νέους τόπους και να αποκτά καινούργιες εμπειρίες. Όλοι μαζί οικογενειακώς αναζητούν ξεχωριστά είδη πτηνών, με την Μαρίνα Βερνίκου να απαθανατίζει τα πιο ωραία πουλιά που έχουν βρεθεί στον δρόμο της. Η ίδια εντυπωσιασμένη μοιράζεται φωτογραφίες στα Instagram Stories της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το κάθε είδος ξεχωριστά.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, επέλεξαν έναν εξωτικό προορισμό για να ζήσουν τον έρωτά τους την περίοδο του Πάσχα!

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει στη Χαβάη για τις Πασχαλινές διακοπές του. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές.

Απολαμβάνουν κάθε στιγμή και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο που αναρτούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

 

Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στις Μαλδίβες και με τον καυτό της χορό αναστάτωσε τους πάντες!

Το μοντέλο ανέβασε το βίντεο στο instagram! 

H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλα ανησύχησε πολλούς με το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χαίρει άκρας υγείας. Αυτές τις μέρες το μοντέλο απολαμβάνει τον τροπικό ήλιο της Αyada στις εξωτικές Μαλδίβες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται να το απολαμβάνει.

Η Ιωάννα κάνει φωτογραφίσεις στα διάφανα νερά με τη λευκή άμμο και το βράδυ απολαμβάνει τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τις παραδοσιακές μουσικές της περιοχής!

Δείτε το βίντεο με τον χορό της Ιωάννας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»