Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε εξομολογήσεις για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

  26/03/2019 09:50
H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε εξομολογήσεις για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε εξομολογήσεις για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

  26/03/2019 09:50

Καλεσμένη στο Celebrity Travel βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα του Open. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων στον Νίκο Κοκλώνη για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη χαρακτηρίζοντας την μια σχέση εκρηκτική με ανταγωνισμό και εντάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από δύο χρόνια, όταν έχασε το μωρό που περίμενε, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μαμά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Για πρώτη ίσως φορά, η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: 

«Εκείνος είναι λίγο πιο ζηλιάρης αλλά η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας έχει στοιχεία έντονα. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, υπήρξαν πολλές φορές που φτάσαμε στα όρια μας και παλεύουμε για αυτή την σχέση γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί. Είναι μια σχέση εκρηκτική. Έχει μέσα εντάσεις, ζήλιες, ανταγωνισμό, έχει εκρηκτικότητα...» είπε και όταν η συζήτηση έφτασε στο παιδί που έχασαν πριν από δύο χρόνια είπε:

«Είναι δύο χρόνια που έχασα το μωρό. Μέχρι στιγμής δεν θα σκεφτόμουν να μείνω ξανά έγκυος. Δεν είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ επώδυνη εμπειρία για μένα και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει η ζωή και το μέλλον, αλλά για την ώρα έχω επικεντρωθεί στα παιδάκια μου και στο σκυλάκι μας και νομίζω πω είμαστε πλήρεις. Αν έρθει εντάξει. Δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου όμως», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

H Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τα κιλά της, αλλά και στην έντονη αντίδραση του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο Θοδωρής δεν είχε στόχο να υπερασπιστεί εμένα, Το πήρε προσωπικά. Ότι κάποιος είχε στόχο να χλευάσει τα κιλά μιας γυναίκας. Δεν ήταν το θέμα το αυταπόδεικτο. Το θέμα ήταν στα γέλια και στην ειρωνεία. Αυτό θεωρήσαμε πως ήταν προσβλητικό. Όχι πως έχω πάρει κιλά. 

Είναι αυταπόδεικτο πως έχω πάρει κιλά. Δεν είναι αμφισβητήσιμο. Εμφανίζομαι στα social. Εμφανίζομαι παντού, έχω το κανάλι μου στο youtube. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Βγαίνω στην παραλία με τα παιδάκια μου. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι. Αλλά είναι εντάξει.

Γιατί πρέπει να απολογηθώ που πήρα κιλά; Αν πω τους λόγους θα είναι σαν να απολογούμαι. Δεν θεωρώ πως πρέπει. Δεν οφείλω καμιά συγγνώμη. Για μένα ο Θοδωρής είναι πολύτιμος σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν τον νοιάζει. Είναι σαν να μην το βλέπει. Ούτε το ένα ούτε το άλλο άκρο.

Δεν έχω μιλήσει με τον Παπανώτα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο. Έμαθε και τι θέμα υπάρχει από πίσω. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εγώ δεν βγήκα να απαντήσω στον Δημήτρη Παπανώτα. Οι απαντήσεις και τα εξώδικα ήταν ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Θοδωρή. 

Εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησαν τα υπονοούμενα για την εκπομπή», είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας