Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Να ντυθεί νυφούλα ετοιμάζεται η Αννίτα Πάνια σύμφωνα με δημοσιεύματα!

  24/04/2019 10:22
Να ντυθεί νυφούλα ετοιμάζεται η Αννίτα Πάνια σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Να ντυθεί νυφούλα ετοιμάζεται η Αννίτα Πάνια σύμφωνα με δημοσιεύματα!

  24/04/2019 10:22

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι κοινό μυστικό στη σόουμπιζ ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης είναι ζευγάρι. Πρόκειται για μια σχέση που κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτή δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πέρα από κάποιες φωτογραφίες τους στις πρώτες μέρες της σχέσης τους, οι δύο τους δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί ποτέ, ενώ ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την κοινή τους ζωή.

Πέρυσι το καλοκαίρι, Αννίτα και Νίκος έκαναν διακοπές μαζί και μάλιστα στην Καλαμάτα, όπου η παρουσιάστρια διατηρεί το δικό της εξοχικό, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της. Στην παρέα τους ήταν κι ένα ακόμα φιλικό τους ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τέλος η περιπέτεια της Αννίτας Πάνιας με την αστυνομία! Τι συνέβη και δεν θέλουν την σύλληψη της πια;

Μετά από αυτό, καμία απολύτως πληροφορία για την προσωπική τους και ιδιωτική τους ζωή δεν έγινε γνωστή, έως ότου, πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao από άτομο του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, ότι η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος όχι απλώς εξακολουθούν να είναι μαζί, αλλά ετοιμάζονται και να παντρευτούν.

Όπως όλα στη ζωή τους, έτσι και ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Επειδή και οι δύο τους θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και είναι απόλυτα αποφασισμένοι να μην αφήσουν να διαρρεύσει τίποτα για αυτή στη δημοσιότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης σκοπεύουν να παντρευτούν κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, χωρίς φυσικά καμία τυμπανοκρουσία, αλλά και επιδιώκοντας να μην γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ.

Πηγή: Ciao

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας