Η «παρέμβαση» του Παπαγιάννη στο Πρωινό: «Δεν έγινε έτσι το περιστατικό»

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε χθες η είδηση του ξυλοδαρμού της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου, από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το γεγονός έσκασε σαν βόμβα στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Το κακό κλίμα στην παράσταση και στα καμαρίνια φάνηκε και την περασμένη Δεύτερα 8/1 όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό».

Δηλαδή, τρεις μέρες πριν το ατυχές συμβάν που έγινε την Πέμπτη 11/1. Όταν ανέφερε τα ονόματα των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Πετάει πετάει» άφησε τελευταίο αυτό της Σοφίας Παυλίδου. Όταν η Σκορδά αναφώνησε «Α ωραίοι» ο ηθοποιός «σκοτείνιασε» και αρκέστηκε να πει ένα διστακτικό «Ναι…».

Ενώ στην συνέχεια όταν τον ρώτησε αν έχει ξανά παίξει με κάποιον από τους ηθοποιούς εκείνος απάντησε «Είναι η πρώτη φορά με όλους… Και η τελευταία!».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

Σήμερα το πρωί ο Μάνος Παπαγιάννης πήρε θέση για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Κατά τη διάρκεια του Πρωινού και με αφορμή όσα ειπώθηκαν, ο ηθοποιός φέρεται πως είχε επικοινωνία με συνεργάτες της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και ανέφερεπως τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό και ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Η Φαίη τόνισε: «Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στεναχωρηθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι».

 

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου στην παράσταση «Πετάει, πετάει» στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Η κυρία Ελένη Τσαμολιά είπε μεταξύ άλλων στην Ζήνα Κουτσελίνη: 
«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κ. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν»!

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό