Η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη!

 Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλει η ηθοποιός, Σοφία Παυλίδου, η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον Μάνο Παπαγιάννη το βράδυ της Πέμπτης, στο θέατρο Χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει», κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, ο συνάδελφός της την έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάνη, ύστερα απο το επεισόδιο και πως αν και θα ήθελε πολύ να είχε δράσει και το αυτόφωρο, τελικά οι αρχές δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Τι ακριβώς συνέβη:

«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα «δεν μου βγήκε, δεν το έκανα». Μου λέει «το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;». Λέω «είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;». Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει «θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο». Και λέω «σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα». Μου λέει «αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις». Λέω «δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου».

Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε «εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο» και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. », είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Στο νοσοκομείο με κακώσεις η Σοφία Παυλίδου

Σύμφωνα με το Tlife, η Σοφία Παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

 

 

Ο γιατρός που εξέτασε την Σοφία Παυλίδου μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο Χυτήριο, ανέφερε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας, στα έκτακτα περιστατικά. Εξετάσαμε εξ αρχής την πιθανότητα διάσεισης, γιατί έμοιαζε να χάνει τις αισθήσεις της. Της παρασχέθηκαν από την αρχή οι πρώτες βοήθειες και προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις, όπως και ακτινογραφίες. Έχει μώλωπες από χτυπήματα που προκλήθηκαν είτε από πίεση ή από πτώση της, εκχυμώσεις και άλλους μώλωπες στην πλάτη και στη μέση. Της χορηγήθηκαν παυσίπονα και συστήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις για χτυπήματα στον αυχένα και στο κεφάλι. Σαφώς και ήταν χτυπημένη, τραυματισμένη…».

 

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» επικοινώνησε με το δικηγόρο της ηθοποιού και ο ίδιος είπε ότι η Σοφία Παυλίδου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η Κατερίνα Καραβάτου από τη δική της πλευρά θέλησε να μην πει περισσότερα για την υπόθεση, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει εκφραστεί και η άποψη του Μάνου Παπαγιάννη, ενώ μεταφέροντας τα όσα είπαν με τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου, η παρουσιάστρια επισήμανε πως την Τετάρτη η ηθοποιός δεν θα πάει στο θέατρο, θεωρώντας πως είναι ένα μη ασφαλές περιβάλλον:

«Θέλω επειδή αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε μέσα από ένα κανάλι για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που αφορά δύο ανθρώπους που είναι πάρα πολύ γνωστοί, θέλω να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Καταρχήν θα πω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι θέμα δικαιοσύνης. Το άλλο που θέλω να σας πω επειδή ακούγεται το τι έχει γίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σοφίας, εμείς έχουμε προσπαθήσει να μιλήσουμε με τον Μάνο, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα σωστό να υπάρχουν και οι δύο απόψεις. Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν έχει απαντήσει. Εμείς είμαστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει για να ακούσουμε και τη δική του άποψη των γεγονότων. Το αναφέρω αυτό γιατί επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο της Σοφίας ο οποίος μας είπε, σε σχέση με αυτά που λέει η κυρία Παναγοπούλου για παράδειγμα ότι την περιμένει την Τετάρτη να πάει… Τετάρτη η Σοφία δεν θα πάει».

 

Σωτήρης Καλυβάτσης: Ήταν βαρείς οι χαρακτηρισμοί μπήκε και μέσα στο καμαρίνι της»

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου, μπήκε ανάμεσα σε εκείνη με τον Μάνο Παπαγιάννη την ώρα του καβγά, μίλησε τηλεφωνικώς, το μεσημέρι της Κυριακής στα «Αποκαλυπτικά», επιβεβαιώνοντας το περιστατικό.

«Εγώ δεν ήμουν μπροστά, τη βρήκα τη Σοφία στο πάτωμα. Ο ίδιος λέει ότι κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και την έσπρωξε. Η κ. Κόνυ Μεταξά, όμως, που ήταν δίπλα και το είδε όλο, λέει ότι την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω.

Αισθάνθηκε ο κ. Παπαγιάννης ότι του έκανε κάτι επάνω στη σκηνή και έχασε ένα αστείο. Η συγκεκριμένη παράσταση τελείωσε μια χαρά, δεν ξέρω πώς έπαθε μετά αυτή την έξαρση και τόσο πολύ εξερράγη ο κ. Παπαγιάννης. Συμβαίνουν αυτά στα θέατρα, αλλά δεν συμβαίνουν να δέρνουμε τους συναδέλφους μας. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και για μας που το βιώσαμε. Έχω ξενερώσει και έχω στεναχωρηθεί.

Είμαστε επαγγελματίες, η παράσταση συνεχίζεται, υπάρχει μια προσωρινή αντικατάσταση από την Αγγελική Δαλιάνη που έπαιζε πέρυσι αυτόν τον ρόλο.

Έχω ξαναδεί τον Μάνο Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται. Να φτάνουν όμως σε καταστάσεις βίαιης συμπεριφοράς, αυτό δεν είναι κάτι το σύνηθες, είναι το μόνο που με ενοχλεί στην όλη υπόθεση».

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε ότι ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε συγγνώμη από όλο τον θίασο, ενώ αναφέρθηκε και σε πρότερη αντίστοιχα βίαιη συμπεριφορά του ηθοποιού..

 

Κάμερες και δημοσιογράφοι περίμεναν χθες το βράδυ έξω από το θέατρο τον Μάνο Παπαγιάννη. Εκείνος εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, η οποία αντικατέστησε την Σοφία Παυλίδου στην παράσταση. Δείτε το βίντεο εδώ!

Το περιστατικό αυτό, με την βίαιη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα χειρότερα σχόλια και για εκείνον  αλλά και για την γυναίκα του, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία δέχεται υβριστικά σχόλια για τον άντρα της στα social media, αλλά και για την ίδια, που σαν γυναίκα επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο! 

Μόλις είδε ότι ο λογαριασμός κατακλύστηκε από σχόλια σχετικά με το περιστατικό, κλείδωσε το προφίλ της και δεν επιτρέπει πια να γραφτούν άλλα μηνύματα!

Συνεργάτης της Ελένης τόνισε στην εκπομπή της πως μίλησε με την Σοφία και μετέφερε όσα είπε: «Είμαι κλινήρης στο σπίτι μου και σε κατάσταση σοκ, δεν το έξω ξεπεράσει…. Δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο Γιάννης Παπαγιάννης ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικηγόρο μου γιατί ακούω διάφορα από το πρωί. Εγώ ξέρω ότι με χτύπησε και δεν μου ζήτησε ούτε συγγνώμη»

Δείτε το βίντεο!

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor