Κανονικά στο θέατρο με την Αγγελική Δαλιάνη ο Μάνος Παπαγιάννης!

Η σύζυγος του αντικατέστησε τη Σοφία Παυλίδου στην παράσταση. Tι δήλωσε η Βάσια Παναγοπούλου, ιδιοκτήτρια του θεάτρου!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ένα περιστατικό δίχως προηγούμενο συνέβη την περασμένη Πέμπτη στο θέατρο Χυτήριο, στα καμαρίνια της παράστασης Πετάει πετάει. Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη.

Κάμερες και δημοσιογράφοι περίμεναν χθες το βράδυ έξω από το θέατρο τον Μάνο Παπαγιάννη.

Εκείνος εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, η οποία θα αντικαταστήσει τη Σοφία Παυλίδου στην παράσταση. Χαμογελώντας αμήχανα, ο ηθοποιός απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Δείτε το στιγμιότυπο:

"Η επιχείρηση θεάτρου δεν είναι εδώ για να τιμωρήσει ή να υποκαταστήσει την αστυνομία ή το δικαστήριο. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Μπορώ να κάνω κάτι και δεν το έχω κάνει; Περιμένω τη Σοφία να έρθει πίσω στη δουλειά της, δεν έχω να καλύψω κανέναν".

Παρεμπίπτοντος η Σοφία Παυλίδου δεν προτίθεται να επιστρέφει στο θέατρο! Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος της για το θέμα!

 

 

Μεγάλη έκταση έχει πάρει -όπως ήταν αναμενόμενο- το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου «Χυτήριο».  Η Βάσια Παναγοπούλου, ιδιοκτήτρια του θεάτρου, αναφερόμενη στο γεγονός, δήλωσε τα εξής:

«Μου τηλεφώνησε η Σοφία Παυλίδου και μου είπε ότι υπήρχε μια ένταση στα καμαρίνια με τον Μάνο. Της είπα ότι στο θέατρο υπάρχει ο υπεύθυνος θεάτρου και ο υπεύθυνος παράστασης, οι οποίοι θα διαχειριστούν το γεγονός. Έφτασα στο σπίτι μου και μετά από κάποιες ώρες μου ήρθε ένα χαρτί από τη Σοφία, από το νοσοκομείο, που έλεγε ότι πρέπει να πάρει τριήμερη αναρρωτική άδεια. Της απάντησα ότι θα γίνει αυτό που πρέπει και είμαι στη διάθεσή της να βοηθήσω όσο μπορώ και σε ότι αφορά σε μένα και το θέατρο θα πρέπει να διαφυλαχτεί η παράσταση.

Είμαι απόλυτη σε αυτό, καταδικάζω οποιαδήποτε βιαιοπραγία, κυρίως εναντίον των γυναικών -αυτό είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο.  Η υπόθεση η συγκεκριμένη, όμως, έχει τραβήξει τον δρόμο της δικαιοσύνης, οπότε δεν μπορώ να λάβω θέση σε αυτό.

Η επιχείρηση θεάτρου δεν είναι εδώ για να τιμωρήσει ή να υποκαταστήσει την αστυνομία ή το δικαστήριο. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Μπορώ να κάνω κάτι και δεν το έχω κάνει; Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περιμένω τη Σοφία να έρθει πίσω στη δουλειά της, δεν έχω να καλύψω κανέναν. Αν χρειαστεί και αν ερωτηθώ θα πω αυτά που ξέρω, όχι αυτά που φαντάζομαι ούτε εικασίες. Θα πω αυτά που γνωρίζω. Συγγνώμη πρέπει να ζητήσουμε στους θεατές αυτής της βραδιάς που ήρθαν εδώ και άκουσαν τις φωνές. Για μένα είναι και οι δύο επιλογές απόλυτα δικές μου και ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου.

Δεν νομιμοποιούμαι να απολύσω κανέναν άνθρωπο επειδή έχει συμβεί το οτιδήποτε. Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την παράσταση καλλιτεχνικά, τι συμβαίνει πάνω στη σκηνή και πρέπει να υπερασπιστώ και το ψωμί όχι μόνο αυτών που είναι στα φώτα αλλά και όλων των εργαζόμενων του Χυτηρίου».

 

Και λίγο αργότερα έγραψε ένα μήνυμα στο facebook για το περιστατικό της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο Χυτήριο.

Η Βάσια έγραψε χαρακτηριστικά: «καλή και θετική μέρα! ας συστηθούμε για άλλη μια φορά, λοιπόν: δεν είμαι δικαστήριο και δεν είμαι αστυνομία. σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας και του Μάνου, λυπάμαι πολύ. όμως να με συγχωρείτε που δεν απολύω κανέναν - και ας μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο - και φυσικά περιμένω τη Σοφία την Τετάρτη στη δουλειά της. αν κάποιος φταίει, θα τιμωρηθεί εκεί που πρέπει δηλ. στη δικαιοσύνη. τάσσομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας που μπορεί να υποστεί λεκτική, ψυχολογική ή σωματική βία - αλλά δεν είμαι δικαστής. υπερασπίζομαι την εργασία όχι μόνο όσων είναι επάνω στη σκηνή αλλά και όλων των εργαζόμενων στο θέατρο μου. ήρεμα, λοιπόν και να σας ενημερώσω πως για οποιαδήποτε ζημιά υποστώ εγώ ή η επιχείρησή μου, θα διεκδικήσω τα νόμιμα. αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού..!»!

 
 

Δειτε Επισης

Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος
Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα μαζί στα σοκάκια της Μυκόνου!
Το δημόσιο μήνυμα του Νίνο στην Josephine: «Συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»
Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του
Σωρεία καταγγελιών κατά του μάγου David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση 16 ανήλικων κοριτσιών
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο