H Κόνι Μεταξά είναι το πρόσωπο κλειδί που καίει με την κατάθεση της τον Μάνο Παπαγιάννη!

Τι είπαν οι συνεργάτες στο θέατρο Κόνι Μεταξά, Βάσια Τριφύλλη, Μαρία Κορινθίου και Ρέα Τουτουντζή!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Βάσια Τριφύλλη συμμετέχει στην παράσταση «πετάει, πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, που συνέβη το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου!

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το λόγος της επίθεσης του Μάνου στη Σοφία: «όλο αυτό έγινε όντως για μία ατάκα;» και η Βάσια τόνισε: «Ναι όλο αυτό έγινε για μία ατάκα! Για όνομα του θεού, δεν σκοτώνεσαι γιατί ο συνάδερφός σου άθελά του δεν είπε μία ατάκα. Και ηθελημένα να το έκανε, δεν είναι κάτι που δεν πάει το έργο παρακάτω… Δεν μου έτυχε ξανά τέτοιο πράγμα»!

 

Και η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η Μαρία πρωταγωνιστεί και εκείνη στην παράσταση «Πετάει, πετάει» και αναφέρθηκε στο περιστατικό στο οποίο, όπως η Σοφία είπε, κατηγορεί τον Μάνο για ξυλοδαρμό: «Είναι λεπτές οι ισορροπίες και δεν μπορεί να λέμε έγινε αυτό κι αυτό, γιατί δεν έχουν γίνει έτσι τα πράματα… Ξέρω ότι χτύπησε και ο Μάνος Παπαγιάννης. Ότι γίνεται από πίσω εγώ ξέρω ότι οι θεατές δεν πρέπει να καταλαβαίνουν τίποτα…»! 

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις τους

H Κόνι Μεταξά μίλησε για το περιστατικό στο Χυτήριο, στο οποίο ο Μάνος Παπαγιάννης επιτέθηκε στην Σοφία Παυλίδου και η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν μάρτυρας στο επεισόδιο!

«Εγώ ήμουν μπροστά. Αυτά που είπε η Σοφία και ο Σωτήρης ισχύουν. Ήμουν και εγώ σε σοκ που το έζησα μαζί με τη Σοφία. Δεν είχε προηγηθεί τίποτα. Έχουμε, είχαμε βασικά όλοι πάρα πολύ καλές σχέσεις», είπε η Κόνι στο Happy Day! 

Δείτε τι άλλο είπε!

Ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του στο Gossip-tv αναφέρει δε ότι η Κόνι Μεταξά είναι το πρόσωπο κλειδί που καίει με την κατάθεση της τον Μάνο Παπαγιάννη

Δείτε αυτολεξεί τι μεταφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος

"...Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδουκατέθεσε μήνυση και το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης είναι η Κόνι Μεταξά. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση είναι εκείνη που μετέφερε ταραγμένη την Παυλίδου στο νοσοκομείο. Μια Παυλίδου σε κατάσταση ΣΟΚ.

Είναι και η βασική μάρτυρας που θα κληθεί στο δικαστήριο και θα κάψει τον Μάνο Παπαγιάννη αφού την έχει δηλώσει η Παυλίδου ως αυτόπτη μάρτυρα στο δικόγραφο. Η Κόνι στην περιγραφή της λέει «Την άρπαξε από το λαιμό την έβριζε και… την πέταξε κάτω απο την καρέκλα…» η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη αφού γνωρίζει τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια.

Μάλιστα η Κόνι είναι αυτή που την επόμενη μέρα στην συγκέντρωση που έγινε πριν την έναρξη της παράστασης ώθησε τον Παπαγιάννη να ζητήσει συγνώμη. Πώς; Του είπε ότι η στάση του ήταν χυδαία και αντιεπαγγελματική και πολύ επικίνδυνη και τότε ο Παπαγιάννης υποχρεώθηκε να παραδεχτεί ότι ήταν επιθετικός παραπάνω απο το κανονικό ζητώντας συγνώμη απο την επιχείρηση και τον θίασο.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για κανέναν από τους συναδέλφους του αφού το κακό είχε γίνει και ήταν μεγάλο καθώς μιλάμε για ωμή σωματική βία.

Για την ιστορία να πούμε πώς η Παυλίδου εξετάστηκε από γιατρούς στη Βούλα και πήρε αναρρωτική άδεια μετά τα χτυπήματα που στο πόδι της καθώς έπεσε κάτω αφού πρώτα την έπιασε από το λαιμό και μετά την έσπρωξε αλλά και στην σπονδυλική στήλη.

Μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή αφού μπορεί να είχαν συμβεί τα χειρότερα αν έβρισκε το κεφάλι της στον νιπτήρα που υπάρχει καθώς το καμαρίνι είναι πολύ μικρό και ευτυχώς η Παυλίδου «έσκασε» δίπλα του."

 

Δειτε Επισης

Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του
Σωρεία καταγγελιών κατά του μάγου David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση 16 ανήλικων κοριτσιών
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στο νοσοκομείο o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media