ΣΟΥΚΟΥ πρεμιέρας! Με φουλ νέο πρόγραμμα υποδέχτηκαν το Σαββατοκύριακο τα κανάλια

 

 

Φαίη Μαυραγάνη, Νίκος Μάνεσης, Σίσσυ Χρηστίδου, Αννίτα Πάνια, Ναταλία Γερμανού, Τάσος Τρύφωνος και το #TheVoiceGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πρεμιέρα με πρωτιά στο δυναμικό κοινό έκανε η Φαίη Μαυραγάνη και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου 2020. Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική ομάδα του «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», μια ομάδα που οι τηλεθεατές εμπιστεύονται και επιλέγουν για την ενημέρωσή τους, ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν με υψηλά ποσοστά που έφεραν την εκπομπή πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

 

Ο Νίκος Μάνεσης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες για 4η χρονιά με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο δημοσιογράφος από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha.

Την εκπομπή θα συνεχίσουν να απασχολούν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή.

Οι τηλεθεατές συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και γίνονται μέλος της τηλεοπτικής  παρέας. Πρόσωπα, ιστορίες, σχόλια σε παράλληλη μετάδοση αναδεικνύονται μέσα από τα social media, της εκπομπής.

 

H Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά φέτος στα τόσα χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, έκανε πρεμιέρα και γενέθλια μαζί!

Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι είχε πολύ άγχος, παρ' όλο που οι συνεργάτες της και κυρίως ο κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος τής θύμισε ότι φέτος είναι η τρίτη φορά που κάνει πρεμιέρα στο ίδιο πλατό με τους ίδιους συντελεστές.

Η Σίσσυ καλωσόρισε λοιπόν τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο και λαμπερό χαμόγελο και είχε έναν λόγο παραπάνω σήμερα καθώς τυγχάνει να είναι και τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, στο πλατό εισέβαλε και ο αδελφός της Γιάννης με τούρτα υπερπαραγωγή που είχε φτιάξει ο ίδιος μιας και ως γνωστόν διαθέτει καντίνα με λαχταριστά γλυκά.

Η Σίσσυ δεν έκρυψε την ηλικία της αφού γίνεται σήμερα 40 ετών όμως η ίδια είπε πως απλά γιορτάζει τα 20ά της γενέθλια για δεύτερη φορά.

Ωραία προσέγγιση δεν νομίζετε;

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό στο ξεκίνημα της εκπομπής, της πρώτης για τη φετινή σεζόν!

 

Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια.

Η παρουσιάστρια ήρθε με… άλλον αέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στο OPEN.

Η Αννίτα ανοίγει την πόρτα σε άσημους και διάσημους, σε γήινους και εξωγήινους, σε εγχώριους και διεθνείς, σε ερωτευμένους και ξενερωμένους, αλλά πάνω απ΄όλα σε αληθινές ιστορίες!

Πριν όμως από όλα αυτά, είδαμε και τους συνεργάτες της, ανάμεσα στους οποίους και ένα γνώριμο πρόσωπο.

Αυτή τη σεζόν στο πλευρό της θα έχει μια πρώην παίκτρια από το My Style Rocks. Πρόκειται λοιπόν για την Τόνια Κούμπα. Το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστή η είδηση πως η Τόνια Κούμπα δεν θα συνεχίσει στο My Style Rocks αλλά δεν γνωρίζαμε το επόμενο της βήμα.

 

Πρεμιέρα για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν το κανάλι του Alpha έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού.

Ψυχαγωγία, ενημέρωση, σχόλιο, social media, συνεντεύξεις και η διαφορετική ματιά των πραγμάτων που χρειάζεσαι το Σαββατοκύριακο, επιστρέψαν στον Alpha.

Η Ναταλία Γερμανού και η ανανεωμένη παρέα της έρχονται να φέρουν στην τηλεόρασή σου όλα τα αστεία, σοβαρά, έξυπνα, εναλλακτικά, σημαντικά που πρέπει, αλλά και θέλεις να ξέρεις.

«Ευχαριστούμε την παραγωγάρα μας για το αυτό το πλατό. έχω λίγο άγχος αλλά τρία καινούργια λουλούδια που το παραμερίζουν», είπε και συνέχισε:

«Νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που έχω αυτούς τους συνεργάτες», είπε και τους παρουσίασε

 

 

Αποψε στη πρεμιέρα του “The Chase” οι επίτιμοι καλεσμένοι που θα επιδιώξουν να «τινάξουν» την μπάνκα στον αέρα αλλά και να αντιμετωπίσουν τον Αντρέα Πιτσιλλίδη που θα είναι ο Chaser της βραδιάς.

Οι καλεσμένοι της πρεμιέρας είναι οι: Χριστιάνα Αριστοτέλους, Λούης Πατσαλίδης, Χριστιάνα Αρτεμίου και Μάριος Δημητρίου.

Στόχος των επώνυμων διαγωνιζόμενων είναι να δείξουν την «κλάση» τους σε ερωτήσεις γνώσεων και φυσικά να έρθουν απέναντι από τον Chaser που θα έχει ως στόχο να τους εμποδίζει να κερδίσουν το έπαθλο των δέκα χιλιάδων Ευρώ.

Στο “The Chase” οι τέσσερεις παίκτες θα κρίνονται από τις γνώσεις, την στρατηγική, την ταχύτητα και τη διαχείριση του χρόνου και άγχους.

Αν θες να βρεθείς σε θέση διαγωνιζόμενου και να αντιμετωπίσεις έναν από του Chasers του παιχνιδιού διεκδικώντας παράλληλα μέχρι και 10 χιλιάδες Ευρώ καθημερινά, δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 99059905 “The Chase” με τον Τάσο Τρύφωνος!

 

Το απόλυτο μουσικό show επιστρέφει δυναμικά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο ΣΙΓΜΑ. Η πρεμιέρα γίνεται αυτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:15 με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions.

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων coaches έχει πάρει θέση στις καρέκλες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε ένα σόου που αγαπάει τα γνήσια ταλέντα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα ανταλλάξουν σχόλια, πειράγματα και απολαυστικές ατάκες σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του διαγωνιζόμενου που θα τους κλέψει την καρδιά με τη φωνή του.

Παρουσιαστής του δημοφιλούς σόου ο Γιώργος Λιανός ο οποίος θα υποδέχεται τους coaches και θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψήφιων τραγουδιστών σε αυτό τον ξεχωριστό μουσικό διαγωνισμό.

Ποιες φωνές θα καταφέρουν να περάσουν την πρώτη δοκιμασία και θα κάνουν τους coaches να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα τους;

Η απάντηση έρχεται αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη