«Στην Αμερική έδινα 3.500€ για ένα μικρό δωματιάκι, υπόγειο με αρουραίους...»

 

Στο «Λοιπόν» και την Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε στην Αμερική όπου είχε πάει να ζήσει με τον γιο του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδί. «Είχα έντονη σεξουαλική ζωή. Κάποια στιγμή έγινα περισσότερο πατέρας, παρά ο Τζώρτζογλου-εραστής»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ήταν μεγάλη απόφαση να κάνεις το βήμα του γάμου, καθώς παλαιότερα ήσουν αρνητικός, μου είχες πει ότι δεν ήθελες να ξαναπαντρευτείς κι ότι είσαι καλά με τον γιο σου.

Όχι, δεν ήταν μεγάλη απόφαση, ήταν φυσική, σαν την αναπνοή μου. Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε καν την εποχή που γνώρισα τη Σοφία, επί έναν χρόνο, δεν είχα κάνει σχέσεις, ήμουν στην Αμερική με τον γιο μου, είχα φύγει. Πριν πάω στην Αμερική είχα έντονη σεξουαλική ζωή. Κάποια στιγμή μ’ ενδιέφερε να έχω περισσότερο ισορροπία με το παιδί μου, έγινα περισσότερο πατέρας, παρά ο Τζώρτζογλου-εραστής. Όταν πήγα το 2014 στην Αμερική με τον Αλκιβιάδη σταμάτησαν όλες οι άλλες σχέσεις μου, δεν είχα καθόλου σχέση με γυναίκες. Ήμουν δοσμένος στον Αλκιβιάδη, στο πώς θα επιβιώσουμε εκεί οικονομικά, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο, καθώς το ενοίκιο για ένα μικρό δωματιάκι στην Αστόρια, έκανε 2.700 ευρώ, ενώ στο Μανχάταν πάνε από 3.500 ευρώ και πάνω, τα οποία μπορεί να είναι υπόγεια με ποντίκια. Πήγα και είδα 3.500 ευρώ ένα υπόγειο που είχε αρουραίους, είναι ακριβή η ζωή εκεί.

Ούτε παιδί ήθελες να κάνεις, όπως μου είχες πει…

Πριν συναντηθώ με τη Σοφία, είχα κάποιες πολύ ωραίες σχέσεις με γυναίκες και δύο καλές περιπτώσεις από αυτές που θα μπορούσα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μαζί τους. Υπήρχε ένα μεγάλο κόλλημα, το ότι έπρεπε να πάω στην Αμερική και καμία δε μπορούσε ν’ ακολουθήσει εκεί με τον Αλκιβιάδη. Η Σοφία όταν ήρθε μου είπε: “Στράτο και σε καλύβα, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου, δεν με νοιάζει”. Δε μου το είχε πει καμία άλλη αυτό.

Του έχεις μιλήσει για το ότι θέλεις ν’ αποκτήσεις κι άλλο παιδί;

Ναι, του το έχω πει και του αρέσει, θέλει ν’ αποκτήσει αδελφάκι, ο οποίος τώρα είναι 23 χρονών. Στην Αμερική είχα γίνει πατέρας και μάνα μαζί… Μαγείρευα…Το τι ήμουν εδώ εξαφανίστηκε στην Αμερική. Ήταν μεγάλο το ρίσκο, κάθε μήνα έπρεπε να βρίσκουμε τα προς το ζην, δεν υπήρχαν λεφτά, φράγκο, μάλιστα δεν απέκλεια το γεγονός να πάω να δουλέψω σερβιτόρος ή ταξιτζής, που ήταν δύσκολο, μόνο σερβιτόρος μπορούσα να γίνω, αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου.

Στην Αμερική δεν σε γνώριζαν, εδώ θα το έκανες;

Το μόνο που νιώθω ντροπή είναι να κλέψω, αν δεν είχα, ναι, γιατί να μην το κάνω, πού είναι το πρόβλημα; Ο πατέρας μου με μεγάλωσε κάνοντας ένα εκατομμύριο δουλειές, από ναυτικός στα καράβια, μάγειρας, κάποια στιγμή είχε γίνει παλιατζής, είχε ανοίξει σουβλατζίδικο…Δουλεύω από τα 12-13 μου σε εστιατόρια, σε βενζινάδικα, κι όταν έφτασα 21 χρονών ήμουν ώριμος άντρας, είχα δουλέψει οικοδομή, ενώ τα καλοκαίρια δούλευα για να έχω το χαρτζιλίκι του χειμώνα.

Η μητέρα του Αλκιβιάδη, Μαρία Γεωργιάδου, δεν συνεισέφερε οικονομικά για τις σπουδές του γιου σας;

Τα δύο πρώτα χρόνια, όχι, είχα αναλάβει όλο το… πακέτο, ενώ πήγα στην Αμερική με 5.000 ευρώ, τα οποία δεν έφταναν ούτε για ένα νοίκι. Ευτυχώς, υπήρξε ένας άνθρωπος που μας φιλοξένησε τον πρώτο καιρό, για 3 μήνες. Τώρα του στέλνουμε και οι δύο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;