Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξέσπασε μετά το live... «Μη μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι»

  13/09/2020 10:09
Ξέσπασε μετά το live... «Μη μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι»

Ξέσπασε μετά το live... «Μη μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι»

  13/09/2020 10:09
 
 

Μετά το τέλος του live του #BigBrotherGR, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χάρης Βαρθακούρης  μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα για τα όσα είπε στον αέρα για το σάλο που ξέσπασε με τα σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

«Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Στα εμπόδια ανθίζει κάτι και από τα εμπόδια βγαίνει και ψωμί. Δεν είναι εύκολα πράγματα για πάρα πολλούς λόγους, γιατί εμπλέκονται πολλοί… Έκανα μία τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου, σε κάποιες επιλογές του σταθμού και προσπαθώντας να δείξω με έναν ανοικτό τρόπο κάποιες διαστάσεις. Περίμεναν στη γωνία ένα συμβάν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγινε ένα, μια λεξούλα, πολύ βαριά… Και ο σταθμός σταμάτησε το διαδίκτυο και απέσυρε τα πάντα… Όλη αυτή η φασαρία προς τι; Καταδικαστέο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι που πετάνε τη μπάλα έξω… για καθυστέρηση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τον τελευταίο καιρό και με την ιστορία του Θάνου και με την ιστορία τη δική μου και όλα συνολικά έχω υπερβεί τα όριά μου, αλλά είμαι σθεναρός, όρθιος, δυνατός…», πρόσθεσε επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για το επίμαχο περιστατικό αλλά και για το πρωινό που θα ήθελε να κάνει με τη γυναίκα του.

«Ήταν μια περίεργη, επεισοδιακή εβδομάδα...»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας