Ο Μπάμπης Στόκας μιλά για τη Φωτεινή Ψυχίδου «Περάσαμε διάφορες καταστάσεις»

 

Στην εκπομπή «Αννίτα κοίτα» έδωσε συνέντευξη ο Μπάμπης Στόκας!Tα παιδικά του χρόνια στην Καλαμάτα, για την πορεία του στο τραγούδι, τους φίλους του που έχουν φύγει, αλλά και για την πρώην σύζυγό του, τη Φωτεινή Ψυχίδου. Συνεργασία έκπληξη! Αννίτα Πάνια, ανοίγουν πιτσαρία στην Καλαμάτα! «Την μοναξιά την τραγουδάω για να την αφορίσω, όχι για να την κάνω πρωταγωνίστρια» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Ξεκίνησα να τραγουδάω για να βγάλω κανένα κορίτσι, κατά λάθος έγιναν όλα αυτά… Έμαθα να τραγουδάω ακαπέλα από πιτσιρικάς και νομίζω ότι ακόμα έτσι τραγουδάω, σαν παιδί. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι αυτό το πράγμα θα το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος. Νιώθω τυχερός γιατί έχω πάρει και παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Και κάθε φορά προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να του το ανταποδώσω.

Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Τη μοναξιά την τραγουδάω για την αφορίσω και όχι για να την κάνω πρωταγωνίστρια. Νομίζω ότι άλλο η μοναχικότητα και άλλο η μοναξιά. Όλοι αυτοί οι φίλοι που έχουν “φύγει”, δεν νιώθω ότι έχουν φύγει, απλά δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα από κοντά. Οι καλλιτέχνες αυτού του βεληνεκούς είναι πάντα εδώ, με τα τραγούδια τους, με αυτό που έδωσαν απλόχερα στον κόσμο», είπε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας.

Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, τη Φωτεινή Ψυχίδου, είπε: «Μια χαρά, δεν έχουμε κανένα θέμα. Περάσαμε διάφορες καταστάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά».

 

O Μπάμπης Στόκας και η Αννίτα Πάνια ανοίγουν πιτσαρία στην Καλαμάτα!

Την αποκάλυψη έκανε η πρώην σύζυγος του καλλιτέχνη και δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Τρίτης.

O ερμηνευτής και η παρουσιάστρια είναι φίλοι πάνω από δέκα χρόνια, κατάγονται και οι δυο από την Καλαμάτα και γι’ αυτό αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν εκεί επιχειρηματικά.

“Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Μπάμπης και η Αννίτα γνωρίστηκαν σε μια πιτσαρία που ήταν κάτω από το σπίτι του Μπάμπη στην Καλαμάτα. Αυτό το ποδαρικό, λοιπόν, που έκαναν στην φιλία τους ήρθε η ώρα να το κάνουν και στην πραγματική ζωή…”, σχολίασε η ίδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς