Αυτό είναι το επόμενο ζευγάρι που αποχωρεί από το #J2US

 

Η αιχμηρή ατάκα της Σπυροπούλου, η απάντηση της Μπακοδήμου για το μπούστο της και τα νεύρα της Άσπας «Άκουγα από το ακουστικό τι έλεγαν» Ξέσπασε ο Βαλάντης: «Δεν δέχομαι ο Τρύφωνας να έχει ίδια βαθμολογία με τη Νικολέττα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ποιο ζευγάρι θα φύγει στο επόμενο Just the 2 of Us;

Το Just the 2 of Us προβάλλεται κάθε Σάββατο, αλλά τα γυρίσματα πραγματοποιούνται την Τρίτη. Ποιο ζευγάρι δεν τραγούδησε τόσο καλά και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι του Open TV, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο συγκεκριμένο γύρισμα μαγνητοσκοπήθηκαν ξανά δύο αποχωρήσεις, προκειμένου να μην διαρρεύσει ποιο ζευγάρι θα φύγει.

Όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τις πηγές του και έδωσε το spoiler στον αέρα του Πρωινού! Να επισημάνουμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα το Just the 2 of Us είχε μαγνητοσκοπήσει δύο αποχωρήσεις προκειμένου να μην διαρρεύσει ποιο ζευγάρι έφυγε, αλλά το Πρωινό μας έδωσε το σωστό spoiler!

Τα ζευγάρια προς αποχώρηση ήταν: Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και η Άρτεμις Ματαφιά με τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Και αποχώρησαν η Άρτεμις Ματαφιά και ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

 

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε μερικά πράγματα που συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό γύρισμα και εμείς θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Μαρία Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα είπε ότι βλέπει το επεισόδιο το Σάββατο από το σπίτι της και το βάζει στο mute γιατί δεν μπορεί να αντέξει να ακούει τα αιχμηρά σχόλια που της κάνουν οι κριτές.

Τότε, η Μαρία Μπακοδήμου της είπε: «Προφανώς, βλέπεις την εκπομπή όχι για να διορθώσεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά για να διορθώσεις τους άλλους».

Στη συνέχεια, ο Κώνσταντίνος Ντάφλος αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε δίστασε να απαντήσει στην Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντας μια αιχμηρή ατάκα: «Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου».

 

Tα τελευταία δύο Σάββατα αυτό που έκανε εντύπωση περισσότερο, ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις και το “μπούστο” της Μαρίας Μπακοδήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Μπακοδήμου είναι υπερόπλο... Αντικειμενικά, είσαι... υπεργκόμενα!»

Η παρουσιάστρια μίλησε και μεταξύ άλλων απάντησε στα σχόλια που αφορούν την εμφάνιση της.

«Κάνω τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια, για το ντεκολτέ μου γίνεται λόγος πάρα πολλά χρόνια, δε νομίζω πως είναι θέμα για συζήτηση», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Άσπα Τσίνα, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων για το επόμενο επεισόδιο του J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στις συνομιλίες της κριτικής επιτροπής και της παραγωγής που η ίδια άκουγε από το ακουστικό της.

«Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας έκλεισε, δεν θα επανέλθω εγώ σε αυτό το θέμα και δόξα τω Θεώ θα δημιουργηθούν στάνταρ γιατί ξέρετε πως είναι αυτά τα παιχνίδια διαγωνιστικού τύπου. Καλά να είμαστε μόνο και να το απολαμβάνουμε.

Πολλές φορές όταν παρακολουθείς το σχολιασμό που γίνεται πάνω σε αυτά που είπες από συναδέλφους δικού σου είσαι προκατειλημμένος. Και όταν αύριο μεθαύριο θα κληθώ από κάποιες εκπομπές ενδεχομένως να πάω σαν καλεσμένη δεν θέλω ποτέ να είμαι προκατειλημμένη.

Το είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή, όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε, άκουγα συνομιλίες που γινόντουσαν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει.

Γι’ αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα τι θα ειπωθεί, εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, ήταν αστείο. Να κάθομαι και να ακούω πράγματα που τα είχα ήδη ακούσει από το ακουστικό στο περίπου… Είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που λέω. Δεν θέλω ούτε να στεναχωρήσω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να κοροϊδεύω όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό, αλλά ούτε και τον εαυτό μου», είπε η Άσπα Τσίνα.

 

Ο Βαλάντης μίλησε για την αποχώρησή του από το J2US και «έριξε τα καρφιά του» στην κριτική επιτροπή!

Ο Βαλάντης ήταν καλεσμένος στο Happy Day και τόνισε: «Εμένα δεν με πτοεί μια κριτική. Φωνητικά, μουσικά, υπήρχαν χειρότερα ζευγάρια. Επειδή είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην εμφάνιση και στον τραγουδιστικό μέρος, εγώ μίλησα μόνο για το μουσικό μέρος που με αφορά. Αν η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, αν δεν άρεσαν οι φάτσες μας και τα ρούχα μας, αυτά οφείλονται σε δικές μας επιλογές ίσως και της παραγωγής, αλλά όλα τα άλλα, μουσικά τουλάχιστον, μπορώ να κρίνω και να καταλάβω.»!

Ο Βαλάντης δήλωσε: «Όταν οι κριτές λένε “Τρύφωνα μου, μην κάνεις αυτές τις βλακείες, ήρθες εδώ, να είσαι ευχάριστος, να περάσουμε ωραία, αλλά να τραγουδάμε κιόλας”, αυτό είναι το θέμα. Ότι ναι, χρειάζονται και οι ευχάριστοι άνθρωποι, χρειάζονται και οι χαριτωμενιές, αλλά όμως γαλουχούνται και άνθρωποι μέσα από τις κριτικές αυτές».

Και πρόσθεσε: «Δεν δέχομαι, μουσικά τουλάχιστον, να έχει την ίδια βαθμολογία ο Τρύφωνας με τη Νικολέττα ή η Κωνσταντίνα με τη Νικολέττα. Αυτό εξέφρασα, μουσικά πάντα, και γι’ αυτό μίλησα και για τα πτυχία της μουσικής»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης